Запланували ремонт і вирішили замовити засклення лоджії у Києві? Будьте гранично уважні і не прогадаєте з вибором компанії-підрядника. Тільки якісні віконні конструкції прослужать багато років і не принесуть додаткових проблем, ніякого дискомфорту.

Навіщо необхідне скління лоджії?

Скління лоджій Київ пластиковими вікнами Rehau

Скління лоджій та балконів у КиєвіВо час благоустрою квартири або капітального ремонту багато власників квартир хочуть засклити лоджію, щоб використовувати кілька додаткових квадратних метрів на власний розсуд.

Лоджія без скління найчастіше не придатна для зберігання речей, повноцінного відпочинку та інших цілей. Щоб приміщення набуло нового вигляду, його необхідно попередньо підготувати. На допомогу в такому випадку прийде скління.

Скління лоджії - досить складний і трудомісткий процес, який слід довірити професіоналам. Тому, перш ніж оформити замовлення, необхідно переконатися в якості пропонованих віконних конструкцій і компетентності фахівців з монтажу.

Якщо ви хочете засклити балкон або лоджію пластиковими вікнами німецького бренду Рехау з гарантією виробника, вибирайте компанію ТОВ "Хімавто". Ми готові запропонувати популярні варіанти скління на будь-який смак і бюджет.

Як не помилитися з вибором компанії-подрядника?

Перш, ніж замовляти ПВХ-конструкцію для скління лоджії, слід визначити її цільової призначення. Після цього може бути обраний один з можливих варіантів скління:

  • тепле;
  • холодне;
  • французький балкон.

Найбільш популярними для лоджій вважаються холодне і тепле скління. Кожен з варіантів має свої особливості, різну комплектацію, а також ціну.

Для лоджій, які використовуються в продовження житлової кімнати, підійде тепле скління з установкою максимально теплих профільних систем і енергозберігаючих склопакетів.

Чи плануєте облаштувати на лоджії комору? Холодне скління стане доступним варіантом. З його допомогою приміщення можливо захистити від опадів і пилу. В цей же час скління холодного типу не рятує від холоду і стороннього шуму (різниця температур за вікном і на лоджії в холодну пору року не перевищить 5-7 градусів).

Чим тепліший профіль використовується для скління лоджії, тим дорожче вартість віконної конструкції. Саме тому слід вибирати віконну систему відповідного типу під певні вимоги. В інших нюансах допоможуть розібратися фахівці.

Кому довірити монтаж пластикових вікон на балконі або лоджії?

Скління лоджії - більш складний і клопіткий процес, ніж типова установка вікна. Саме тому намагатися самостійно виконати монтаж не варто. Необхідно довірити процес професіоналам, які прийдуть в зручний час і виконають необхідні роботи з використанням професійного устаткування.

Довговічність скління, його вид, а також ефективна експлуатація визначаються не тільки якістю самої системи, а також правильністю установки. Хочете бути впевнені, що після скління між віконним отворами не буде щілин і інших вад? Сміливо звертайтеся до нас! Наші фахівці виконають монтаж швидко, якісно, без зайвого сміття і шуму.

Скління лоджій у Києві за вигідною ціною

Хочете засклити лоджію або балкон в Києві якісними пластиковими вікнами Rehau і не переплатити в ціні? Сміливо звертайтеся в компанію ТОВ "Хімавто". Ми запропонуємо як бюджетні, так і більш дорогі варіанти скління.

Детальна інформація про ціни на вікна, а також переваги співпраці з виробником представлена на офіційному сайті компанії. Зателефонуйте нам прямо зараз для попереднього розрахунку ціни. Також ви можете оформити заявку на виїзд майстра для зняття замірів у зручний час.