Ніхто не стане заперечувати той факт, що лікування в приватній клініці набагато комфортніше, а головне, ефективніше, ніж у державній, де, все одно, доводиться «дякувати» і лікарів, і медсестер, в надії на хороше обслуговування та більш лояльну увагу. Набагато зручніше, оплатити необхідну послугу, яка вказана в прайсі і отримати очікуване лікування або провести необхідну діагностику. Завдяки онлайн-сайту likarni.com, можна вибрати будь-які приватні лікарні, які спеціалізуються на певних профільних послугах. Користуючись відгуками, на порталі, пацієнт може проаналізувати надійність лікування, правильність поставленого діагнозу і комфортність обслуговування, щоб прийняти правильне рішення.

Види діагностики та спосіб запису для їх проведення

Якщо ви плануєте пройти профілактичне або планове обстеження, досить відвідати сервіс likarni.com і записатися безкоштовно на будь-який зручний час в діагностичний центр, де можна пройти рентген, ендоскопію, дуплексне сканування і ультразвукове дослідження, а також магнітно-резонансну або комп'ютерну томографію, функціональну діагностику, нейросонографію і кардіотокографію.

Обстеження при безплідді

Проблема безпліддя турбує багато сімей. Щоб виключити найбільш поширені причини, бажано пройти жінці процедуру, яка називається ехогістеросальпінгографія, яка дозволяє виявити непрохідність маткових труб або виключити наявність спазмів і спайок.Даний метод, який доступний в декількох клініках Києва, дозволяє діагностувати ступінь прохідності цього жіночого органу, з точністю до вісімдесяти відсотків. Здійснити це обстеження можна в хірургічному відділенні «Медіком», медичному центрі «Вемар», «Клініці Доброго Доктора», інституті сімейної медицини та в клініці репродуктивної медицини «Надія».

Особливості проведення ГСГ

Даний метод обстеження абсолютно безболісний і безпечний і призначається відразу, як тільки з'являється підозра на безпліддя. Вона проводиться амбулаторно, без госпіталізації пацієнтки, так як є малоінвазивною. Процедура проводиться без опромінення і вважається нешкідливою. Також рекомендується провести таке обстеження після хірургічних операцій на репродуктивних органах, операцій на органах малого таза і при підозрі на появу спайкового процесу.

Більш докладно про всі приватні лікарни та доступні методики діагностування, можливо прочитати на онлайн-порталі likarni.com.