Збірна технологія будівництва заміських будинків

Будівництво збірних каркасних будинків MarlesУ будівництві, як і в абсолютно будь-якій нішій галузі, існують більш прогресивні і більш традиційні методи і технології, які можуть одночасно існувати на ринку, але при цьому кардинально відрізняться в своїй ефективності. Технологія збірного будівництва від jelovica.ua, особливо у тому вигляді в якому вона існує на території Європейського Союзу, є дійсно прогресивним методом, який суттєво може полегшити життя і подарувати дійсно дивовижний результат, який сподобається кожному клієнту.

Продукція словенського заводу Marles - збірні панорамні будинки Marles в Україні

Словенська компанія Marles є одним з провідних виробників збірних заміських котеджів. Завод працює вже більше 50 років і за цей період фахівці компанії змогли реалізувати і побудувати більше 27 тисяч заміських котеджів по всій території Європи. Збірний будинок Marles - це сучасне житло, яке, у першу чергу, відрізняється чудовими показниками в енергоефективності та безпечності як для людей, так і для навколишнього середовища. Варто відзначити, компанія Marles змогла реалізувати не тільки приватні заміські будинки, але ще і безліч будівель громадського характеру, таких як школи і дитячі сади, а в Європі це означає дійсно велику довіру до продукції компанії. Кожен будинок Marles має 30-річну гарантію і володіє всіма необхідними знаками якості та сертифікатами європейського зразка, які свідчать про виняткову якість і надійність будинків Marles.

Поетапний процес будівництва збірного будинку Marles

Будівництво збірного панорамного будинку Marles - це складний і високотехнологічний процес, який продуманий до дрібниць:

  • Створення та затвердження архітектурного проекту - базовий і найважливіший етап. Фахівці зможуть запропонувати клієнту повністю індивідуальний проект, з урахуванням особистих побажань або переваг. Також є можливість вибрати один з безлічі типових проектів, різноманітність яких дійсно дивує;
  • Підготовчі роботи і створення каркасу будинку. Після затвердження плану будівлі починається безпосередній процес його виготовлення. На заводі створюються стіни майбутнього будинку, які вже мають вмонтовані вікна і двері, а також інженерні комунікації. Процес створення каркасу триває до 3 місяців і в цей час на будівельній ділянці виконуються підготовчі роботи;
  • Збір конструкції - на цьому етапі стіни транспортуються на ділянку і збираються у цільну конструкцію. Процес монтажу триває до 7 днів, після чого клієнт отримує будинок, який завершений на 80%. За такий нетривалий за мірками будівництва термін це дійсно вражаючий результат;
  • Завершальний етап - після складання проводяться покрівельні роботи, а також внутрішнє оздоблення будинку. Після цього клієнт отримує готовий будинок «під ключ».

Офіційний партнер компанії Marles в Україні

Будинки Marles доступні не тільки на території Європейського союзу, а й на території нашої країни. Офіційним і єдиним ексклюзивним партнером заводу Marles в Україні є торговий дім «Jelovica». За тривалий період плідної співпраці компанії вдалося реалізувати в Україні безліч сучасних заміських котеджів, більшість з яких - це індивідуальні проекти. Компанія «Jelovica» надає повний спектр будівельних послуг - від створення проекту і плану до оздоблювальних робіт, після яких клієнт отримує свій повністю готовий сучасний збірний будинок.