Досвід останніх років показує, що все більше людей сьогодні працюють не на одній роботі, а на двох і навіть більше. Зазвичай це пояснюється невдоволеністю своїм рівнем життя, низькою заробітною платою.

Експерти видання «Сегодня» навіть провели відповідне дослідження, результати якого показують, що:

  • 92% найманих працівників бажають мати вищий дохід;

  • З них 45% мають додатковий підробіток, а решта шукає можливість заробляти більше.

Отже, як ми бачимо, тільки 8% респондентів кажуть про те, що їх влаштовує власний рівень життя.

Як відомо, постійна нестача грошей провокує розвиток депресивного, стресового стану в людей, іноді стає навіть причиною сімейних розладів. А величезна кількість підробіток – це постійна втома і брак часу на особисте життя.

Власний бізнес – мрія багатьох українців

Аналізуючи статистичну інформацію, подану вище, можна легко пояснити той факт, що сьогодні практично кожний громадянин хоче відкрити власну справу, а не працювати за наймом. Але існує також і причина, яка зупиняє людей від того, щоб настільки сильно змінити своє життя: необхідність у чималому стартовому капіталі.

Дійсно, не кожен громадянин має достатню для відкриття власного підприємства накопичену суму грошей. І так стається не тільки через невеликий дохід, а ще й через невміння правильно розпоряджатися грошима.

З боку фінансової грамотності найбільш правильним і раціональним варіантом є зберігання грошей на депозитному рахунку. Тоді чому ж переважна більшість сімей ще досі тримає всі свої фінанси вдома? На це питання є дуже проста відповідь: населення має високу недовіру до банків, тому вважає, що безпечніше мати гроші «при собі».

Чи дійсно тримати гроші на банківському рахунку настільки ризиково?

Банк Альянс – це ідеальний приклад того, що депозити можуть бути не тільки надійними і безпечними, а ще й дуже прибутковими. Основний напрямок діяльності цього банку – допомагати звичайним людям ставати успішними підприємцями, саме тому тут ви знайдете найвигідніші пропозиції й гарантії, що допоможуть вам багатіти й примножувати капітал.

Головною новиною, яка обговорюється зараз у світі фінансів, є те, що Банк Альянс став новим членом Європейської Бізнес Асоціації. Мабуть ніщо не підтвердить якнайкраще той факт, що більш вдалого банку для відкриття власної справи не знайти. Також цим можна пояснити величезну клієнтську базу банку, що зростає з кожним днем.

Джерело:https://bankalliance.ua/