Всі, у кого є в наявності автомобіль, прекрасно знають, що шини на ньому потрібно міняти в залежності від сезону. Це обов'язкова умова безпечної їзди. Між зимовою, всесезонною і літньою гумою різниця дуже суттєва, і це потрібно обов'язково враховувати при переході з одного сезону в інший. Справа в тому що літня резина призначена для поїздок по асфальтованій поверхні з жорстким зчепленням. У той же час зимова гума має потужний протектор і шипи, що дозволяють збільшити зчеплення на гладкій і слизькій поверхні.

Зимова гума влітку буде буквально горіти, а машина, взута в такі шини, поведе себе абсолютно неадекватно. Якщо ж взимку та ще по ожеледі покататися на літній гумі, про нормальне управлінні можна буде забути повністю. Так що в будь-якому випадку шини вимагають заміни в залежності від сезону.

Де можна купити недорого якісну гуму?

Тільки сам автомобіліст приймає рішення, коли, де і яку гуму йому слід купувати. І все ж є певні рекомендації, на які слід звернути увагу. Оскільки якісні шини, та й диски теж, дешевими ніяк не назвеш, має сенс купувати їх в інтернеті, причому у тих продавців, які є офіційними представниками або дилерами відомих брендів. Це відразу дозволяє знизити ціну в середньому на 15-20%. До того ж це завжди гарантія, що тобі замість оригіналу не буде надіслано дешеву підробку.

Такого надійного продавця можна знайти н сайті https://shyp-shyna.com.ua/, що представляє інтернет магазин «ШипШина». Тут пропонується гума від відомих виробників за найкращими цінами. Це ціла мережа обслуговуючих сервісних центрів, шиномонтажних майстерень, мийок і безпосередньо магазинів, що займаються реалізацією шин. Працює дана компанія ще з 1993 року, і сьогодні вона надає якісні послуги на території всієї України.

Що пропонує торгова мережа «ШипШина»? Перш за все потрібно відзначити, що ця компанія тісно співпрацює з такими відомими брендами як Nokian, Michelin, Росава, Kleber, Bridgestone, GoodYear і інші. Для деяких брендів компанія є офіційним дистриб'ютором. Природно, це відображається на ціні виробів. При покупці шин у даного продавця обов'язково діє гарантія. Для постійних покупців інтернет магазин і стаціонарні торгові точки пропонують вигідну систему бонусів, що дозволяє непогано заощаджувати. Також покупці і клієнти сервісних центрів можуть брати участь в різних розіграшах, які регулярно проводить компанія «ШипШина».