Останнім часом послуга автопрокату з водієм стала дуже популярною. З якої причини це сталося? Насправді, відповідь на дане питання дуже проста – мешканці мегаполісів не бажають постійно користуватися таксі, а поїздки на громадському транспорті взагалі втомлюють та потребують багато часу.

Орендований автомобіль з шофером надає можливість раціонально планувати свій час, приїжджати будь-куди вчасно і комфортно. Якщо професійна діяльність дуже насичена і потребує значного пересування в межах міста, то без автотранспорту з водієм не обійтись.

Де можна замовити автопрокат з водієм?

Прокат автомашини з автокерманичем – ефективне рішення для тих, хто не має власної автівки або не вміє самостійно керувати. Саме тому компанія Avis пропонує скористатися такою послугою, як оренда авто з водієм, замовити яку можна в будь-який час на сайті https://www.avis.com.ua/business/chauffeur-drive.

прокат автомобіля з водієм

Така послуга надзвичайно популярна серед бізнесменів, адже автомобіль бізнес-категорії з кваліфікованим водієм дасть можливість не відволікатися від основних справ та здійснювати поїздки з підвищеним комфортом.

Прокат авто з водійським супроводом – актуальне вирішення проблеми швидкої доставки людей до місць запланованих зустрічей. При цьому компанія пропонує великий вибір автівок представницького класу та водійський персонал, здатний похвалитись зовнішнім виглядом, професійною майстерністю.

Переваги автопрокату з водієм

Замовляючи оренду автомобіля з водійським супроводом в Avis, кожен замовник гарантовано отримає:

  • Транспортну одиницю в ідеальному стані;
  • Супровід професійного, ввічливого шофера, що відмінно орієнтується на місцевості, здатного підбирати оптимальні варіанти маршрутів;
  • Зручні та вигідні умови замовлення та оформлення договору автонайму;
  • Демократичну цінову політику.

Всі водії компанії регулярно проходять курси перепідготовки та медогляд для засвідчення стану перед поїздкою.

Вартість послуги зазвичай залежить від моделі, марки, класу вибраного транспортного засобу та строку оренди. Сюди входять:

  • Користування автівкою;
  • Страховий поліс від відомих компаній;
  • У разі потреби технічне обслуговування машини.

На сьогодні оренда автомобільного транспорту з водієм – одна з найбільш затребуваних послуг, адже за доступну ціну можна не тільки отримати авто відповідного класу, а й повний спектр послуг на достойному рівні.