Для забезпечення безпеки приміщення найнадійнішим способом є відеоспостереження, яке дає можливість ефективно виконувати контроль периметра території, що охороняється, а також попереджати можливе проникнення сторонніх осіб. Компанія interVision приймає заявки на надання подібних сервісних послуг. Фахівці підприємства зроблять необхідний проект відеосистеми, встановлять камери відеоспостереження будь-якої складності, а також укладають договір на постійне профілактичне обслуговування.

Для досягнення максимальної результативності, при виборі системи спостереження, слід правильно визначити ступінь складності охоронного об'єкта, наявність і ступінь його освітленості, а також специфіку. Визначаються найбільш вразливі і недоступні місця, для максимального охоплення території застосовуються камери з широким оглядовим діапазоном. Для зовнішнього спостереження за периметром території, необхідно розміщувати камери у всіх кутах, а також застосовувати пристрої з поворотним механізмом. Можна встановити спостереження за під'їзними шляхами, що знаходяться перед об'єктом і за номерними знаками проїжджаючих автомобілів.

Компанія interVision реалізує і встановлює відеореєстратори, комплексні охоронні системи, окремі відеокамери, а також інше додаткове обладнання. Це можуть бути безперебійні блоки живлення, відеодомофони, роз'єми і системи оповіщення, а також металодетектори, акумулятори, корпусу і об'єктиви. На офіційному сайті підприємства постійно публікуються інформаційні дані про новинки. Бездротова клавіатура ULTRA-KEYBOARD, автономний виразний замок - невидимка ULTRA-4BLOCK, який має радіокерований пульт, внутрішня відеокамера UHD-4K-840D - це лише невеликий перелік новинок, доступних потенційним клієнтам інтернет - магазину.