Вибираючи ліжечко для свого малюка батьки, зазвичай, основну увагу приділяють технічним характеристикам самого виробу. І в певній мірі вони праві – безпека і здоров'я дитини завжди повинні стояти на першому місці. Але ж не можна забувати і про естетичні міркування, адже кожна маленька людина вже наділена від народження власним смаком, до того ж діти, як ніхто іншій, люблять щось незвичайне, нестандарнтное. І такий предмет меблювання дитячої кімнати як дитячі ліжка-машинки завжди будуть чудовим подарунком малюкові і зручним спальним місцем. Сьогодні в Тернополі це вельми популярний різновид меблів для дітей.

Дитяче ліжко-машинка – ідеальний вибір для хлоп’ят

Нестандартна форма цього виробу гарантовано викличе захват у будь-якого маленького шибенника. Тим більше, якщо вліжко буде прикрашене зображеннями улюблених казкових героїв і персонажами з мультиків. І якщо ще недавно такі ліжка зустрічалися в меблевих магазинах в одиничних екземплярах, то сьогодні вибір їх досить широкий. Люблячі батьки зможуть придбати дитяче ліжечко у вигляді:

• легкового автомобілю;

• автобусу;

• вантажівки;

• карети та ін. варіанти.

Доповнити інтер'єр дитячої кімнати можуть різноманітні шафи і комоди, прикрашені принтами і картинками, які перетинаються за стилем із обраним ліжком.

Дехто може сказати, що нестандартні форми таких спальних місць негативно позначаються на якісних умовах для дитячого сну. Це буде помилкою. Виробники дитячих меблів продумують найменші нюанси та конструктивні особливості таких виробів. Всі ліжечка цього типу мають ортопедичні основи, а розмір самого спального місця в деяких варіантах виконання може збільшуватися відповідно до зросту дитини. Крім того, у ліжок-машинок завжди є додаткові бортики, а двоповерхові зразки оснащуються міцними і безпечними у використанні сходами. Найбільш практичні моделі обладнуються ящиками для постільної білизни, а також додатковими корисними і потрібними у побуті пристосуваннями, що полегшують їх використання.

Найширший вибір дитячих ліжечок-машин пропонує своїм відвідувачам відомий онлайн-магазин «Eco-Mebli». Тут на покупців чекають велике розмаїття варіантів ліжок та найвигідніші ціни на них.