Новорічна ялинка міста Вінниці стала однією із найкращих, отримавши «срібну» нагороду у конкурсі «Міс Ялинка-2019». Проведений був конкурс агенцією Укрінформ шляхом опитування своїх читачів. Перше місце отримала новорічна красуня із Чернівців. Всього лише 2 % голосів бракувало до перемоги вінницькій красуні. Крім цього серед новин міста є інші події такі, як ДТП Вінниця, на які варто вернути увагу, щоб бути обережними на дорогах.

Ялинки-переможниці у конкурсі

Чернівецьке новорічне дерево отримало голоси понад 31 % читачів Укрінформ. Ялинка була прикрашена сніжинками та 3D гірляндами білого, срібного, золотого кольорів. Нижню частину дерева прикрашав обідок, де були нанесені зображення сюжетів міста. Третє ж місце посіла новорічна ялинка із Житомира. Наступне місце дісталось ялинці з Маріуполя, яка має 7% голосів читачів.

Новорічний квест Центральним парком Вінниці

Крім цього є інші новорічні новини вінниці, якими варто поділитись. Так, 4 січня планується проведення новорічного квесту у місті Вінниця. Навіть не зважаючи на те, що снігу немає, планується цікаве та захоплююче дійство, на яке можуть подивитись та прийняти участь усі бажаючі. Старт квесту намічається на 17 годин у Центральному парку міста біля ялинки. Організовує захід відділ молодіжної політики міськради Вінниці, молодіжна рада міста та КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання».

Команди формуються із 5 чоловік, а прийняти участь можуть усі жителі та гості міста. Для цього потрібно заздалегідь зареєструвати свою команду по телефону 0961831607, Алла. По словам організаторів заходу команди вирушать за пригодами по парку для виконання цікавих тематичних завдань. Кожен учасник отримає масу приємних емоцій та чудові новорічні подарунки.

Новорічні виставки у Вінниці

Тим часом жителів міста продовжують радувати цікавими новорічними заходами. У холі Вінницької міськради можна потрапити на новорічну захоплюючу виставку. Тут є прекрасні ялинки, казкові сніговики, новорічні мишенята та інші експонати. Різноманітні новорічні персонажі та тематичні вироби виготовлені руками маленьких вінничан та їх педагогів.

Кожна композиція вражає своєю красою на надихає на святковий настрій. Подібні виставки до Нового року відкриваються традиційно у холі виконкому. Роботи представляються дошкільними та позашкільними закладами, а також самими школярами, які бажають виставити свою роботу на запланованому заході.