В сучасному будівництві алюмінієві дверні профілі набули широкого поширення. Причому їх актуальність не обмежується тільки лише офісними або торговельно-розважальними приміщеннями. Серед приватних осіб, власників будинків, дачних котеджів вони також популярні. Для такого високого попиту, безумовно, є цілий ряд вагомих причин. Вся справа в тому, що алюмінієві двері мають досить великий ряд переваг перед пластиковими аналогами.

Більш детальна інформація розташована на сайті компанії «Алуніт». Ознайомитись буде легко, перейшовши за посиланням: http://www.alu.net.ua/poslugy/alyuminiyevi-dveri/. Фірма є виробником світлопрозорих конструкцій із даного виду профілями. Тут приймаються замовлення від великих корпорацій або фізичних осіб на виготовлення, установку таких виробів, як:

  • алюмінієві двері;
  • вікна;
  • офісні перегородки;
  • скляні конструкції (для зимових садів, наприклад);
  • фасади;
  • балкони та лоджії.

Особливості профілів

Першою перевагою такого сплаву є його склад. Сюди входять відразу три компоненти: звичайно, алюміній та магній з кремнієм. Цим обумовлена легкість профілю й вельми висока міцність.

З цього випливає ще один важливий плюс на користь алюмінієвих дверей - найтриваліший гарантійний термін служби.

Третя важлива особливість - універсальність монтажу. Цього типу вироби однаково добре підходять як для товстих прорізів із залізобетонних плит, так і для тонких офісних перегородок.

Відрізняються такі двері привабливою вартістю. Це дозволяє значно заощадити бюджет фірми або сім'ї.

В компанії «Алуніт» відкрита можливість замовлення алюмінієвих дверей будь-якого існуючого формату: маятникові, розсувні, автоматичні розсувні. Кожна з цих конструкцій має свої плюси.

Як замовити?

Щоб зробити замовлення на виробництво, монтаж даного виду дверей досить на офіційному сайті компанії відправити заявку на зворотний дзвінок або за наданими номерами самостійно зв'язатися з оператором-менеджером фірми, обговорити деталі, що стосуються типу дверей, розмірів, способу оплати, доставки та монтажу.