Якщо ви відправляєтеся у подорож і не бажаєте брати із собою зайвий багаж у вигляді книг, журналів, періодичних видань, але мрієте скоротати шлях за читанням цікавих статей про спорт, телебачення. Дізнатися найсвіжіші новини з «кухні» шоу-бізнесу. Прочитати поради сучасних дизайнерів, їх міркування про моду. Дізнатися нові методики навчання і виховання дітей.

Ознайомитись із цікавими статтями на психологічні теми, про сім'ю, шлюб, відносини з чоловіками.

Про красу, здоров'я, секс. Про побут і правильне харчування. Про шопінг і модні тенденції в одязі, і про багато іншого, додайте в свої закладки посилання, яке відкриє вам абсолютно новий журнал, під назвою «Жіночий портал».

Удосконалюйте свою мову

Журнал видається на красивій, пісенній українській мові. А це допомагає багатьом російськомовним жінкам удосконалювати свою розмовну мову, збільшуючи тим самим словниковий запас. Пасивним читанням вивчати граматику мови, на практиці. Розвивати свої розмовні навички.

Саме рідна українська мова, красиво ллється зі сторінок журналу, допомагає підвищувати жінкам самооцінку, отримувати задоволення від читання. Розуміти все те що хотів донести автор статті жінці.

Читання це найкраще хобі придумане людьми. І якщо ви мрієте удосконалювати свої знання у вивченні української мови, почніть читати мовою, яка є рідною усім жителям України.

Станьте обізнаними у всьому

Яскраві сторінки жіночого журналу несуть в собі багато корисної, необхідної в побуті, кожній жінці, інформації, порад, рекомендацій.

Все що діється в сучасному світі, все що корисно жінці, міститься в цікавих статтях жіночого журналу. Цей ресурс своєрідна жіноча енциклопедія, яка таїть в собі відповіді на багато важливих, життєвих питань.

Сімейні проблеми і їх рішення. Хобі та інтереси. Секрети молодості, здоров'я, успіху. Сучасне світське життя, і ще багато цікавого і захоплюючого, кожен день з'являється на сторінках жіночого ресурсу.

Кожна російськомовна жінка, читаючи український журнал, зможе легко влитися в соціально- культурне життя українських людей. Перед нею відкриється багатий світ українського народу.