Головна проблема старості – відірваність від молодих дітей і онуків, які не мають часу та можливості забезпечити своїм батькам, бабусям і дідусям вдосталь уваги та піклування. Сучасний ритм життя вносить свої корективи у спілкування з рідними. В результаті люди похилого віку залишаються на самоті, в соціальній ізоляції, втрачають фізичні та ментальні сили.

Світовий досвід вже давно знайшов рішення цієї проблеми. Пансіонати для людей похилого віку об’єднують пенсіонерів в єдину спільноту, забезпечуючи їм належний догляд, медичний супровід і піклування. В Україні одним із найкращих закладів такого типу є пансіонат для престарілих «Добре життя». В штаті центру працюють професійні лікарі, реабілітологи, доглядальниці, які подбають про ваших стареньких. В закладі все обладнано під потреби людей похилого віку, а також пенсіонерів з обмеженими можливостями.

Чому саме будинок престарілих «Добре життя»?

В Європі та США подібні установи вже давно стали стандартом. Тільки в таких закладах стареньким забезпечується належний догляд, вони спілкуються зі своїми ровесниками, розвивають хобі та отримують новий сенс життя. Будинок престарілих «Добре життя» взяв всі найкращі методики та напрацювання західних колег:

  • комфортабельні номери для проживання;

  • планування, облаштування кімнат, дизайн спільних зон перебування адаптовані під потреби старих людей та інвалідів;

  • постійний медичний нагляд і контроль фізичного стану;

  • досвідчена команда реабілітологів для відновлення після складних захворювань;

  • регулярні гігієнічні процедури та збалансоване 6-разове харчування, розроблене дієтологом;

  • продумане і цікаве дозвілля, концерти, можливість займатися творчістю.

Родичі та сім'ї жителів пансіонату можуть відвідувати їх в будь-який зручний час. Також ви легко зможете спілкуватися з батьками, дідусями та бабусями по Skype в будь-який зручний час. Для людей після складних захворювань (інфаркт, інсульт, параліч) лікарі розробляють індивідуальні програми реабілітації. Будівля пансіонату розташована в мальовничій зеленій зоні, тому всі старенькі можуть гуляти на свіжому повітрі та насолоджуватися природою.

Будинок престарілих «Добре життя» – найкраще місце, де ваші рідні можуть провести гідну старість. Подаруйте їм можливість спілкування з приятелями, достойний медичний догляд і увагу до кожної проблеми та дрібниці. Колектив пансіонату потурбується про те, щоб ваші родичі відчували себе як вдома.