Цьогоріч мода настільки вільна і демократична, що неодмінно запам’ятається навіть для тих, хто не слідкує за нею. Сумки українського виробництва і від світових брендів тішать розмаїттям кольорів, форм, розмірів, фасонів.

Шкіра – класика, що завжди актуальна

Вже тепло, тому хутро можна відкладати до холодніших часів. Зараз у моді традиційно шкіра та замша: їхні фактури, як завжди, мають дорогий благородний вигляд. Ці матеріали носяться роками і не втрачають презентабельності.

Повертаються у моду аксесуари зі шкіри рептилій. Якщо такі речі – занадто дороге задоволення, але хочеться, чудовий вихід – імітація розкішної фактури на звичайній натуральній шкірі. Вона матиме не менш гарний і багатий вигляд і носитиметься дуже довго.

Яскраво декорований текстиль

Літо актуалізує моду на текстильні сумки: в’язане полотно, льон, легкі натуральні тканини чудово впишуться у стилі етно, бохо, навіть кежуал, і стануть родзинкою образу. Яскраві візерунки, вишивка, принти, бахрома, намистини та інший яскравий декор – те, що треба цього літа.

Футуристичні сумки

Аксесуари із прозорого пластику чи ПВХ – ноу-хау сьогоднішньої моди. Прозорі сумки із гладких синтетичних матеріалів – це неординарно, цікаво, і навіть практично. Наприклад, бренд Airbag представив колекцію надувних сумок-подушок. На них справді можна спати. Вони не промокають, у разі потреби їх можна здути і компактно скласти в кишеню.

Нині чимало надувних речей входить у моду, і це стосується не лише сумок. Надувні крісла – також актуальний тренд у дизайні інтер’єру.

Кольорові тренди

Червоний став справжньою класикою: він підходить майже до усіх стилів і до багатьох кольорів. Шалена фуксія – чудовий акцент, що не дасть розчинитися у сірому натовпі. Ультрамарин – для любительок яскравих, але темних і загадкових кольорів. Жовтий, зелений зможуть вдало освіжити будь-який літній образ.

Не втрачають актуальності класичні кольори: глибокий чорний, акуратний білий – те, що пасує до великої кількості речей і дивиться стильно.

Круглі та напівкруглі форми

Круглі сумки привертають увагу своєю оригінальністю. Такі рішення підійдуть для тих, хто звик носити негабаритні речі, адже часто така сумочка не містка.

Источник фото: vogue.ua

Мішкуваті форми

Сумки-кисети, мішкуваті оверсайзи – прекрасний тренд для модниць, що звикли носити багато речей. Місткість, м’якість, комфорт і практичність, – мода вловлює усі побажання і потреби активних леді.

Источник фото: vogue.ua

Поясні сумки

Носячи сумку на поясі, можна красиво і по-стильному звільнити руки і навіть плечі. Уже період, коли ми відклали верхній одяг до осені, а тому такий аксесуар стане надзвичайно актуальним.

Чималий вибір модних сумок українського виробництва – на сайті issahara.net