Можливо, хтось ще не знає, що чинне законодавство категорично забороняє виносити будівельне сміття, що утворюється в ході квартирних ремонтів, на контейнерні майданчики збору побутових відходів. Порушників для початку штрафують, а при неодноразовому ігноруванні норм поведінки – садять. Перспектива відпочити від повсякденності в затишному номері з усіма зручностями, можливо, когось і приваблює, але простіше звернутися в спеціалізовану компанію. Контактні телефони знайдете на її корпоративному сайті ось тут. Клікайте по посиланню.

Про важливе

Крім транспорту необхідної вантажопідйомності, підприємство також може запропонувати «спеціально навчених» працівників, які винесуть все непотрібне і занурять «куди слід». Діє гнучка система знижок, тому є сенс розглянути пропозицію більш уважно і скрупульозно. Якщо говорити про нього в цілому, то ціна вивезення будівельного сміття в обсязі одного кубометра починається від 400 гривня.

Конкретна цифра завжди індивідуальна, оскільки передбачає врахування безлічі факторів: характер відходів, обсяг, особливості утилізації та багато іншого. У будь-якому випадку буде складено офіційний договір і кошторис робіт. Все абсолютно чесно і прозоро. Без обману. Як то кажуть, перевірено на собі.

Відразу виникає закономірне питання, яким чином обчислюються кубометри речей, які не мають лінійних розмірів? Відповідь проста - для перевезення надається машина, обсяг кузова якої заздалегідь відомий. Ступінь його заповнення дасть кінцевий результат. Природно, він буде приблизним, але похибка навряд чи можна вважати принциповою. Тут слід взяти до уваги, що вирішити практичне завдання своїми силами без залучення спеціалізованих організацій, теоретично, можна, але поки нікому не вдавалося. "За безкоштовно" все одно не вийде.

Хотілося б також звернути увагу, що зазначене підприємство не займається вивезенням харчових відходів, які скупчилися в силу тих чи інших обставин. Утилізація будівельного сміття – це один напрямок, а харчового-інше. Повний перелік послуг, які воно надає, представлений на сайті.