Традиційна східна кухня сьогодні продовжує завойовувати серця гурманів по всьому світу. Її прихильники живуть на всіх континентах. Яскраві барвисті суші та роли стали справжньою окрасою будь-якого святкового столу. А сервіс доставки суші іф, та в інших містах виручає господинь в найскладніші моменти, коли на порозі з'являються несподіваного гості.

Трохи історичних фактів

У перекладі з японської слово суші означає всього лише мариновану рибу. Саме ж блюдо було винайдено в Китаї. Де до сімнадцятого століття рис не можна було вживати в їжу, а тільки застосовувати в якості своєрідного консерванту. Їм обертали усі морепродукти й м'ясо, щоб зберегти їхню свіжість на довгий період часу.

Кухар, який готує ці традиційні вишукування в обов'язковому порядку повинен був проходити десятирічне навчання в спеціальній школі. Сучасні ж правила в половину скорочують даний термін. Всього за два роки навчання початківець кухар може допомагати на кухні готувати рис для ролів. А ще три роки навчання необхідні для освоєння в повноті мистецтва вибору й приготування основного інгредієнта - риби.

Ще пару десятиліть тому тунець вважався рибою для бідних. Сьогодні ж, коли суші та роли, в яких використовують тунця, завоювали практично весь світ, ця риба стала делікатесом.

Переваги сервісу

Технології не стоять на місці, прогрес рухається гігантськими кроками вперед, біг часу все прискорюється, а темп життя разом із ним. Послуга доставки кулінарних страв в офіс або до дому стала затребуваною, популярною, навіть у багатьох випадках необхідною.

Вона економить найдорожчий ресурс, що дано людині - час. Зробивши замовлення онлайн, вже не потрібно ходити по магазинах у пошуках необхідних товарів, годинами стояти біля плити, придумувати щодня швидкі обіди, які можна взяти на роботу. А коли на порозі несподівано з'являється ціла компанія друзів й знайомих, можна не впадати в ступор, а швидко оформити замовлення на сайті smaki-maki, протягом півгодини накрити розкішний гарний святковий стіл. Компанія гарантує свіжість кожного продукту і якість приготованих суші, ролів.