У наше століття синтетики знайти дитячий одяг, виготовлений з натуральних матеріалів, непросто. І хоча модні бренди регулярно виробляють нешкідливі штучні тканини, українські батьки прагнуть вибрати для новонароджених та малюків речі із сировини природного походження. Адже натуральні тканини мають необхідні для здоров'я дитини властивості — гіпоалергенність, повітропроникність, терморегуляцію. В інтернет-магазині https://nestling.com.ua/ua/catalog/brands/carters/ можна купити дитячий одяг Картерс для новонароджених, маленьких дітей дошкільного віку та підлітків, виготовлений з натуральних тканин, який сподобається і вам, і вашим дітям. Турботливі і мислячі батьки вибирають речі Картерс!

Картерс — з турботою про здоров'я дітей

В той час, як синтетичних тканин стає більше, натуральних залишається лише чотири: шовк, бавовна, льон і шерсть. Серед виробників якісного дитячого одягу популярністю користуються бавовна і шерсть. Проте, існують і безпечні штучні матеріали, які застосовуються при виготовленні виробів для новонароджених, і фліс — один з них.

Вважаючись лідером у виробництві одягу для дітей, торгова марка Carters піклується про здоров'я і зручність юних споживачів. Продукція бренду вище всяких похвал. Дитячі речі Картерс не лише радують око естета, але і викликають найприємніші відчуття при зіткненні зі шкірою дитини.

Дизайнери Картерс люблять працювати з трикотажем, махрою, бавовною і велюром. Ці матеріали не можуть стати причиною алергії. В одязі Carters шкіра малюка буде «дихати», турбуватися про комфорт дитини немає причин. Якщо вам сподобався флісовий чоловічок Картерс для новонародженого — не біда. Адже фліс гіпоалергенний, як і будь-яка натуральна тканина. Флісові речі прекрасно зберігають тепло, мають вологовідштовхуючий ефект і є практичним матеріалом.

Дитячий одяг Картерс — від народження до 14 років

Витоки бренду сягають корінням в 1865 рік. Сьогодні світ знає торгову марку як загальновизнаного «хедлайнера» серед творців дитячого та підліткового одягу. Незважаючи на те, що на ринку України торгова марка Картерс з"явилася недавно, сьогодні вона — один з найбільш популярних брендів. Між словами «Carters» і «якість» можна сміливо поставити знак рівності .

Товари торгової марки розраховані на дітей від 0 до 5 років, на підлітків до 14 років і містять не лише дитячий та підлітковий одяг для будь-якого сезону і на всі випадки життя, але і пелюшки для новонароджених, рушники, рюкзаки, дитячий посуд та іграшки. Беручи до уваги бездоганну якість речей, ціна на них прийнятна для покупців.

Дещо про хіти продажів Картерс

Серед товарів Картерс в кожній віковій категорії існують хіти продажів. У батьків новонароджених популярністю користуються дитячі боді і чоловічки Carters для немовлят, гарненькі костюмчики та набори для маленьких хлопчиків та дівчаток. Вони не тільки прострочені м'якими швами, що не травмують шкіру новонародженої дитини, але і оснащені кнопками, які роблять перевдягання і заміну підгузника зручними. Присутність на дитячому одязі Carters малюнків, аплікацій та веселих написів не доставляє малюкам дискомфорту.

Для дітей старшого віку і підлітків батьки купують модні реглани і футболки з оригінальними принтами, чарівні плаття Картерс для дівчат, комплекти одягу для дітей. Останні полегшують життя батьків, позбавляючи необхідності підбирати деталі ансамблю.