Минулого тижня, як відомо, компанія Google нарешті випустила офіційну російськомовну версію мобільного голосового помічника.

Тобто, відтепер Асистент розуміє команди російською і можна попросити його, приміром, зателефонувати, надіслати повідомлення, встановити нагадування, озвучити останні новини чи прогноз погоди, зробити помітку у календарі, включити музику тощо. Дуже зручно.

Та щоб з мобільним Google-помічником (і, до речі, не лише з ним, але й з Apple Siri, Amazon Alexa та Microsoft-івською Кортаною) жити стало ще зручніше, щоб команди підхоплював він (вона) ще краще, а сам смартфон відтворював звук (музику, дзвінки, фільми) потужніше та якісніше, стовідсотково не завадить Genie.

Що за Genie така?

Genie - це компактна бездротова смарт-колонка, котра створена спеціально для роботи з сучасними голосовими помічниками. У мобільному й немобільні режимі, цілодобово, на будь-якій мові (з 50), з будь-яким смартфоном (планшетом, плеєром або ноутбуком), а також в міру голосно і без перешкод ...

Смарт-колонка Genie: мобильный ассистент для Ассистента!

Чому саме Genie?

Та це ж очевидно. Втім, коли потрібні конкретні аргументи, то такі теж є. Цілих 5, та ще я яких вагомих! Отже, рахуємо:

#1 - Розумна!

Все ж таки маємо вже 2018-й рік. І рівень конкуренції на ринку мобільних пристроїв зв'язку та супутнього обладнання для них просто зашкалює. Нові смартфони в продажу з'являються безперервно. Ледь одна компанія придумає і випустить щось більш-менш нове, інша відразу ж робить щось ще новіше і ще краще. Тому Genie має функцію Smart Voice, завдяки якій колонка однаково якісно працює хоч зі старими, хоч з новими пристроями, підтримує iOS та Android, і що найголовніше, завжди чує і легко розпізнає голос свого власника й майже миттєво активує голосовий помічник у смартфона. Теж будь-який ...

#2 - Красива!

Знову ж таки, 2018-й наразі. Зовнішній вигляд мобільних пристроїв вдосконалюється постійно, та й не кожен користувач може дозволити собі мобільний аксесуар, що поступався б за якістю дизайну та виготовлення його улюбленому iPhone X, Pixel 2 XL, Galaxy S9, Note 9 чи якомусь іношому, не менш "флагманському" смартфону. Але конструктори Genie свої зарплати отримували теж не за красиві очі. Колонка вийшла привабливою, та без зайвого шику. Тому вона ніколи не видається яскравішою, аніж смартфон, пасує будь-якому користувачеві (будь-якого віку й статі), до будь-якого одягу і виглядає завжди доречною будь-де: в офісі, в машині, у кімнаті гуртожитку, в громадському транспорті, на полиці шафи чи на пляжі. Маленька Genie не намагається нікого дивувати дизайнерськими придумками, вона - всього лише зручний, дуже елегантний і максимально функціональний спікер для вашого смартфона.

Смарт-колонка Genie: мобильный ассистент для Ассистента!

#3 - Легка!

А якою ж іще вона має бути? Вона ж мобільна. Навіщо ж докучати своєму власнику надмірною вагою та необхідністю щоразу шукати місце для колонки? Genie важить менше 200 г (як наручний годинник з браслетом), легко вміщується в кишені рюкзака, в сумці для ноута і просто в кишеню, ні за що не чіпляється і ніяк не заважає носити/возити себе, куди завгодно.

#4 - Міцна!

... й витривала. По-перше, її не потрібно часто заряджати. Заряду вбудованого акумулятора (на 1800 мАг, між іншим) вистачає на добу роботи. Якщо з більшим навантаженням, то - до 10 годин у режимі безперервного відтворення аудіо, або до 5 годин на повному рівні гучності. А це означає, що, скажімо, шанувальнику творчості Кендрика Ламара альбом DAMN 2-дюймовий широкосмуговий випромінювач і 360-градусний процесор звукових ефектів Genie "крутитимуть" п'ять разів поспіль, на всю доступну потужність і з усіма авторськими басами (режим Full Bass у колонки , до речі, теж передбачений).

По-друге, ось так працювати Genie здатна будь-де, тобто скрізь, де опиниться її користувач. Витончена Genie насправді виконана в протиударному корпусі, захищеному за стандартом IPX5 (захист від води, бруду, пилу, піску й снігу).Отже, пляжі, гори і ліси - це теж не проблема.

#5 - Бездротова!

А це щодо Bluetooth-модуля Genie. Він теж не аби який, а CSR 4.0 з підтримкою EDR, A2DP AVRCP, плюс система усунення перешкод Anti-Distortion Circuitry (тому й такі помітні баси, що, здавалося б, і не зрозуміло, звідки беруться при таких розмірах). Після першого сполучення зі смартфоном більше нічого натискати не потрібно, далі колонка підключатиметься автоматом. А ще у неї є вбудований мікрофон і режим "вільні руки", тому і як спікерфон вона теж за необхідності попрацювати може.

За матеріалами сайту dreamwave.com.ua.