Современные виды суши - Статьи партнеров | Management.com.ua

Якщо потрібна доставка суші Чернівці клієнти обирають ті ресторани, які можуть гарантувати швидкість кур’єрів. Чекати замовлення годинами – це набридає та дратує. Тому такі заклади одразу опиняються небажаними для клієнта.

Ресторани японської кухні дуже добре розуміють, як важлива для клієнтів швидкість доставки меню. Тому роблять усе можливе для того, щоб замовники отримували найкращі роли у короткий термін. Це не всім вдається, але сьогодні можна виділити такі, які відрізняються чудовою оперативністю.

Суші Мастер

Мережа ресторанів з гарною політикою роботи. Заклад має декілька переваг:

  1. Меню – різноманітне та дуже смачне. Ресторан приготує для замовників чудові роли, супи та салати, ВОК-страви та закуски, а також десерти та напої. Обирати досить важно, бо хочеться спробувати усе.
  2. Ціни – демократична вартість страв є цікавим бонусом для замовників. А акції, які пропонує ресторан, вони дозволяють заощадити. Найбільше акцій пропонують на сети. Склад сетів періодично оновлюється, з`являються нові варіанти, цікаві пропозиції. І це приваблює замовників.
  3. Доставка – швидкість кур’єрів вражає. Вони дійсно привозять їжу за годину у будь-який район міста. Мабуть, саме у Суші Мастер доставка відбувається найшвидше, що є чудовим бонусом для клієнтів.

Мережа закладів є одним з лідерів сучасного ринку ресторанів японської кухні. Всі клієнти, які звернулися сюди хоч раз, повертаються знову.

Суши Wok

Ресторан Суши Wok запрошує познайомитися зі смачним меню, яке складається в основному з ролів та страв ВОК. Вибір непоганий, кожен знайде щось, що його може зацікавити.

У закладі є доставка, кур’єри намагаються оперативно виконувати замовлення, але це вдається не завжди. Відгуки про доставку майже всі позитивні, але іноді можна зустріти зауваження про запізнення на 10-15 хвилин. Це дрібниці. Та й смачненькі роли допомагають одразу покращити настрій, забути про ці дрібниці.

Орігамі

Чудовий заклад з гарним меню. Має службу доставки, тому кур`єри швидко привозять замовлену їжу клієнтам.

Запізнення кур’єрів майже не трапляються. Менеджер при прийманні замовлення одразу повідомляє максимальний термін, протягом якого клієнт може отримати свою улюблену їжу. Можливо це буде година, а іноді й півтори. Але заради смачної вечері можна трохи почекати.

Nori

Сучасний суші-бар, який дуже старанно підтримує якість обслуговування. Тут можна провести гарно час у затишку або замовити страви додому або в офіс. Замовлення приїде швидко, бо працівники не гаятимуть часу.

Запізнення кур’єрів від ресторану не виявлені. Усі замовники задоволені якістю страв та швидкістю доставки, тому цей заклад у місті також є серед переліку лідерів у сфері східної кухні.

Обирайте ресторан з переліку. З ними ви точно будете задоволені усім – смаком, асортиментом та оперативністю. Це найкращі ресторани міста Чернівці, які мають гарну репутацію та не хочуть її втрачати.