Вхідні двері з металу – надійний та естетичний варіант захисту дому або квартири, який чудово поєднує вигідну ціну та якість. Проте з часом вони старіють та зношуються, у зв’язку з чим потрібна обивка металевих дверей або ж їхня реставрація, яка надасть всьому приміщенню нового вигляду.

Наша компанія пропонує професійний підхід, завдяки якому реставрація металевих дверей буде успішною та перетворить старе полотно на нове. Ми використовуємо найкращі матеріали та підбираємо рішення під будь-який бюджет клієнта. Подивитися ціні і роботи по виконанню обивки МДФ панелями https://dveri-service.com.ua/?lang=uk

Особливості реставрації

Послуга, пов’язана з реставрацією металевих дверей, затребувана у більшості випадків власниками зношених полотен у старих квартирах. Якщо двері потерпали від спроби зламу, були пошкоджені під час ремонту або переїзду, просто зносилися з часом – у всіх цих випадках потрібно звертатися до спеціалістів нашої компанії.

Нами виконується реставрація металевих дверей будь-якого рівня складності. Ми задіюємо усі наші вміння та накопичений досвід, аби досягнути найвищих результатів. Спеціалістами у стислі терміни виконується:

l заміна замків, які зношено або зламано;

l ремонт бронедверей, у яких пошкоджені полотно чи шар бронювання;

l обивка дверей МДФ панелями для зміни зовнішнього вигляду та додаткового укріплення;

l додавання шарів звуко- та теплоізоляції для підвищення комфорту.

Придбати нові двері у Києві – задоволення не з дешевих, а у деяких випадках, коли їхня заміна неможлива, залишається лише ремонт бронедверей. Це дешева альтернатива, яка не псує ремонт у житлі, проте у результаті дає не гіршу якість та покращення комфорту життя.

Особливою популярністю користується обивка металевих дверей, яка допомагає отримати візуально нові двері. Обивка дверей МДФ панелями – не єдиний варіант, адже також можна замовити обклейку стійкою до зносу плівкою або шкіряним матеріалом. Останнє рішення чудово підійде для старих дверей, які не хочеться викидати, проте оновити їхній зовнішній вигляд все ж потрібно.

Звертайтеся до професіоналів

Якщо металеві двері потребують ремонту або оновлення у вигляді нової обивки – звертайтеся до нашої компанії. Досвідчені майстри швидко виявлять проблеми дверей та розроблять план їхнього повернення до життя. Ми користуємося новим устаткуванням, яке дозволяє проводити і заміну замків та їхнє посилення, і ремонт полотна та оновлення верхнього шару оформлення. У нас представлений великий порт фоліо наших робіт по місту Київ https://dveri-service.com.ua/nashi-raboty/?lang=uk

Звертаючись до нас, кожний клієнт отримує:

l прозорий та чесний ремонт;

l консультації з безпеки житла та рекомендації стосовно дверей;

l високоякісний результат, який дозволяє насолоджуватися комфортним життям;

l гарантію якості, яка розповсюджується як на реставрацію металевих дверей, так і на обивку металевих дверей;

l прийнятні ціни, які цілком виправдані та відповідають професіоналізму експертів.

Особливу важливість має звернення до професіоналів, які зможуть провести ремонт бронедверей у Києві, зберігаючи їхню надійність. За потреби майстри рекомендують клієнту посилення та доопрацювання, що перетворюють бронедвері у справжній захист дому або офісу. Як правило, після таких робіт про безпеку можна не перейматися багато років.

Реставрація і обивка металевих дверей у місті Київ проходить за кількома етапами, кожен з яких послідовно покращує виріб. Ми знаходимо рішення для будь-якого бюджету та завжди враховуємо побажання власника, щоб він отримав бажаний результат. Для цього варто лише зв’язатися з нами будь-яким зручним способом та отримати швидкий сервіс найвищої якості.