Часто хочеться смачно поїсти, причому не тільки вдома, а в тому числі в офісі або в гостях. Але бажання готувати з'являється досить рідко. Пояснення цьому просте - вільного часу залишається все менше, тому люди прагнуть проводити його з максимальною користю. І приготування їжі, а також миття посуду складно віднести до корисного проведення часу. Все частіше люди замовляють у smaki-maki їжу додому. І в більшості випадків їх вибір падає саме на піцу.

Безкоштовна доставка піци - відмінне рішення на всі випадки життя

Давайте поговоримо про найсмачніші з них, а також розповімо, чому вони так популярні в усьому світі. До речі, більшість служб доставок пропонують відмінні акції на великі замовлення або там надаються значні знижки, що теж вигідно. Наприклад, доступна піца по акції 1 + 1 = 3, коли замовивши дві, ви отримаєте третю безкоштовно з доставкою.

Піца - найпопулярніше блюдо в світі

Так, в це складно повірити, але 4 людини з 5 дадуть відповідь, що саме піца їхнє улюблене блюдо. Подібні опитування проводилися в різних країнах, на різних материках і питання задавали людям різного віку і соціальних груп. Результати повсюдно були однаковими, що дивно, адже гастрономічні уподобання жителів різних країн дуже сильно відрізняються.

Така популярність обумовлена ​​декількома факторами:

  • величезний вибір інгредієнтів, які чудово поєднуються в одній піці. Ця страва ніколи не набридне. До того ж, крім класичної піци на тонкому тісті ви можете спробувати традиційну версію страви на пишному. Кальцоне - ще одна варіація. Виглядає як величезний запечений чебурек. Тобто начинка викладена на половині тіста, а вільним краєм вона закрита зверху. Краї при цьому щільно защипують і піца відправляється в піч або в духовку. Саме кальцоне довше за інших залишається теплою і більш соковита.
  • швидкий час приготування і доставки піци - рідко доводиться чекати довше півгодини.
  • зручно їсти руками, залишається смачною на другий день, ідеальна для кінопереглядів і вечірок з друзями.

Піца в нашій країні, та й в усьому світі, вважається національним блюдом Італії. При її згадці представляються затишні ресторанчики Риму і Неаполя і здається, що можна відчути аромат хрусткої випічки і свіжого сиру. Пориньте в цей романтичний світ разом з піцою від «Смакі-Макі».