У наш час багато людей кидають роботу на повний робочий день і вирішують розпочати власну справу. Інші, зайняті на керівних посадах у різних підприємців чи корпорацій, повинні постійно вчитися новому та розвивати свої навички управління, щоб не відставати від швидкоплинного ринку та нових тенденцій, що панують на ньому. Незалежно від галузі, в якій ви працюєте, вам потрібна підтримка в галузі економіки, фінансів, маркетингу чи менеджменту. В каталозі "Book King" ви обов'язково знайдете книги по економіці, які допоможуть вам досягти безперечних професійних успіхів.

Для керівників

Дуже важливою частиною пропозиції є посібники з управління - у дуже широкому розумінні. З цих книг ви можете дізнатися, як керувати власною компанією, фінансами, проектами, а також людьми, власним часом або навіть стресом. Завдяки їм кожна людина - працевлаштована на керівній посаді у великій компанії чи та, що веде власний бізнес - може з часом легко оволодіти мистецтвом оптимального делегування завдань та планування діяльності, що перетвориться на успіх у вигляді вимірюваного прибутку.

Для початківців

Для тих, хто тільки планує розпочати власний бізнес, путівники, підготовлені фахівцями та досвідченими підприємцями, які сповнені практичних порад щодо того, які кроки потрібно зробити, щоб зробити новий бізнес вигідним. Більше того, завдяки таким підручникам як підприємець-початківець, так і менеджер з багаторічним досвідом можуть зосередитись на саморозвитку та вивчити нові методики у людей, які можуть похвалитися значними успіхами на різних ринках світу.

Крім того, у каталозі також є книги, які не лише розкажуть про те, як заснувати нову компанію чи стартап, але також дадуть цікаві ідеї тим, хто ще не знає, в якій галузі хотіли б працювати. З іншого боку, посібники з фінансів, бухгалтерського обліку та банківської справи допоможуть вам ефективно керувати своїми заробленими коштами, тоді як посібники з податків дадуть відповідь навіть на найскладніші питання та усунуть будь-які сумніви у сфері податкових розрахунків, щоб не загубитися в юридичних труднощах.

Маркетинг в Мережі

Створюючи нову компанію, слід пам’ятати, що якщо її немає в Інтернеті, її шанси на досягнення глобального успіху та отримання відчутного прибутку досить малі. Ось чому варто ознайомитися з широким асортиментом книг про сучасний маркетинг, які можна знайти в каталозі. Завдяки їм ви можете дізнатися, як досягти найбільшої групи одержувачів нашого продукту та як ефективно рекламувати послуги. Такі книги, які можуть мати реальний вплив на розвиток компанії та примножувати прибутки, неодмінно виявляться вигідною інвестицією.