Давно минули ті часи, коли косметику використовували виключно як засіб маскування зморшок, потемнінь навколо очей та інших проблем зі шкірою. Сучасні жінки потребують від препаратів не просто декоративного, а оздоровлюючого ефекту. І для них купити косметику Ансаліджи – актуальне рішення.

Ця торгова марка починає свою історію у 2015-му році. Під нею випускаються косметичні засоби для обличчя, очей та тіла. Головним ідеологом бренду виступає Тіна Канделакі. Відома російська телеведуча мріяла створити власну лінійку препаратів, які дозволять якомога краще підкреслити жіночу красу та зберегти молодість на довгі роки.

Інноваційний підхід до виробництва косметики Ansaligy

Асортимент препаратів на косметичному ринку просто вражає. Сьогодні не тільки жінки, але й чоловіки можуть придбати засоби для будь-яких цілей: від створення ефектного макіяжу до глибокого комплексного оздоровлення шкіри. На жаль, більшість препаратів не можна назвати по-справжньому якісними. А оскільки розробка лінійки засобів Ансаліджи виконувалась для розв’язання цієї проблеми, не дивно, що за 5 років існування косметика даного бренду заслужила велику популярність у Росії, Україні, Білорусі, Казахстані та інших країнах пострадянського простору.

При виробництві препаратів компанія:

  • Використовує досвід кращих європейських виробників та новітні технології в області косметології.
  • Постійно проводить експерименти у власній лабораторії, виявляючи найкращі формули для вирішення конкретних косметологічних задач.
  • Використовує виключно натуральні компоненти, які на 100% сприймаються людським організмом та не викликають алергічних реакцій.

Спеціалісти компанії постійно «тримають руку на пульсі». Вони аналізують ринковий попит, враховують відгуки та побажання клієнтів, на основі чого корегують асортимент засобів. Наявність власної лабораторії з функціональним обладнанням дозволяє їм проводити унікальні дослідження, а не просто покладатися на досвід інших виробників.

На сьогоднішній день лінійка продукції бренду включає до себе: маски-патчі для очей та губ, креми, лосьйони, міцелярні води, косметологічні комплекси. Виробник поступово розширює асортимент, поповнюючи його препаратами для окремих зон впливу. Ансаліджи – це якісна, на 100% натуральна косметика для жінок та чоловіків, доступна за помірною вартістю.