Перед керівником закладу дошкільної освіти рано чи пізно постає питання необхідності придбати стенди для дитячого садка. Зробивши запит в пошукову систему, Ви отримаєте безліч пропозицій, а в розділі зображень тисячі малюнків з макетами. Не диво, що обрати буває дуже важко.

Що ж треба врахувати до того, як купити стенди для дитячого садка?

  1. Варто обрати декілька різних фірм, чия продукція за зображеннями Вам сподобалася.
  2. Порівняти ціни, розміри, а головне, уважно прочитати про матеріал, з якого виготовляють стенди.
  3. Зверніть увагу, що на сьогодні стенди з пластику (ПВХ) – є найбільш вигідними, тому що будуть слугувати Вам роками, не реагують на вологість приміщення, зберігають форму та яскравий друк.
  4. Взнайте, які є форми оплати, чи можливо скласти договір. Не соромтеся запросити документи, які підтверджують, що фірма має право надавати ці послуги.
  5. Проконсультуйтеся про можливість внести потрібні Вам зміни в стенди.

Ось на цьому пункті ми б хотіли зупинитися докладно.

Оформлення в єдиному стилі – це естетично

Дуже часто буває ситуація, коли стенди для дитячого садочка або окремої групи купувалися роками, як кажуть "від нагоди до нагоди". Колись придбали стенд для виробів з пластиліну, потім – стенди для батьків в ДНЗ, а потім вдалося купити меню та табличку на двері. При цьому папка-ширма залишилася та, що була зроблена вихователем ще для попередньої групи. Такі стенди не лише вже не мають вигляду, а й не пасують один до одного. Якщо у Вас настав час змін, Ви плануєте повне оновлення стендової продукції в дитячому навчальному закладі, то пропонуємо розглянути варіант оформлення в єдиному стилі.

стенди для дитячого садка

В Україні є різний підхід до назв ДНЗ: деякі мають лише номер, а якісь ще й назву. Так само групи: є садочки, в яких групи мають лише номер або мають назву по віковому поділу дітей, інші мають власну назву. У будь-якому випадку ми зможемо запропонувати для Вас макети на всі групи стендів в єдиному стилі. Погодьтеся, що стенди "Інформація для батьків" в групи "Перлинка" та "Берізка" мають бути різними; та й оформлення груп "Зірочки" та "Сонечко" вимагає різних малюнків. Тому, звісно, варто вимагати індивідуальний дизайн для садочків та груп з будь-якою назвою. Навіть якщо у закладу чи групи не має назви – це не привід відмовлятися від єдиного оформлення. Завжди можна добрати чудовий фон та картинки з дітками або героями казок, якими оформлюються стенди для батьків, різні списки в групи, поради фахівців, вернісажі для малюнків та виробів з пластиліну.

Оформлення в єдиному стилі груп – це те, що дизайнери полюбляють найбільше. По-перше, це стенди для найменших українців, тому тут великий простір для дизайнерської фантазії. А по-друге, всі стенди яскраві, веселі, з сюжетами, а головне якісні; вони роками будуть слугувати окрасою закладу. Вже сьогодні ми можемо запропонувати близько 100 оформлень для дитячих садків та груп, центрів розвитку дитини та ІРЦ.

Джерело: stendall.com