Шукайте де придбати дешевий квиток на літак? Заходьте на спеціальний сервіс e-bilet.com.ua. Він постійно контролює бонусні та акційні пропозиції авіакомпаній, а також незаповнені чартерні рейси. Якщо не торкатися раннього бронювання, як ефективного засобу економії на перельотах, то за кілька днів до вильоту тут можна купити квиток за мінімальною ціною. Як то кажуть, перевірено на собі - працює безвідмовно.

Скажіть лоукостерам - немає

Багато хто щиро вірять, що найдешевші перельоти на лоукостерів. Це вірно лише частково, оскільки стосується виключно вартості самого квитка. Додаткові витрати з'являться ще в аеропорту на зважуванні багажу, оскільки в даному сегменті його вага максимально обмежений. Причому настільки, що безкоштовної може виявитися тільки косметичка або дипломат з діловими паперами.

Нічого «дармового» на борту немає - їжа, напої тільки за гроші. Плюс посадка в якомусь заштатному аеропорту і сам переліт в умовах трамвая в годину пік в буквальному сенсі слова. Ряди крісел стоять настільки близько, що навіть годину перебування в вкрай незручному становищі може здатися пеклом. Як бути?

Найвигідніші дні для покупки квитків - вівторок, середа і четвер. Це пов'язано з тим, що багато хто воліє відлітати і прилітати в вихідні. У будь-якому випадку, спробуйте пограти з датами, щоб знайти найвигіднішу пропозицію.

Всі авіакомпанії для залучення пасажирів регулярно проводять різноманітні акції. Якщо задатися цим питанням цілеспрямовано, то можна полетіти в потрібному напрямку практично безкоштовно. Правда, може не підійти дата або час, але якщо ці критерії не є критичними, то вважайте - крупно повезло.

Бронюючи авіаквитки, звертайте увагу на кінцеві пункти маршруту. Можна здорово заощадити, наприклад, на посадці в Глазго, а не в Единбурзі. Різниця між містами - 40-хвилинне подорож на електричці, а економія перевищує 200 доларів.

Найдешевші місця, безумовно, на чартерних рейсах, які залишилися незатребуваними. Туристичні компанії продають їх за номінальною вартістю, щоб не зазнати збитків.