Вже своєю назвою такі меблі вказують на те що потрібні для навчання або роботи, отже мають бути зручними. Але так само потрібно враховувати особливості інтер’єру та розмір приміщення, частиною якого вони стануть. Отже, всі елементи мають підходити до стилю, відповідати загальному дизайну.

Сьогодні купити письмовий стіл за цінами від виробників сьогодні можна в інтернет-магазині Mebli City, який являється офіційним представником біля п’ятдесяти провідних українських меблевих фабрик. У каталозі представлено широкий асортимент найрізноманітніших моделей письмових столів для будинку, офісних кімнат, навчальних закладів. Кваліфіковані менеджери допоможуть вибрати найкращий варіант, керуючись індивідуальними потребами кожного клієнта.

Питання для правильного вибору

Перш за все, потрібно визначитися, для кого облаштовується робоче місце і яким матеріалам надається перевага. Сьогодні письмові столи найчастіше роблять з ДСП та МДФ. Дерев'яні ж коштують набагато дорожче. Але дерево – це натуральний матеріал, який допоможе підкреслити статус. Якщо меблі призначені для кабінету керівника компанії, то, звичайно, краще вибрати саме дерев'яну модель.

Щоб визначити, який тип столу найкраще підходить для певної кімнати, потрібно врахувати не тільки її розмір, але й те, скільки людей має ним користуватися, чи потрібне місце для обладнання та чи потрібно зонувати робочий простір. Так для масштабних робіт (малювання, креслення, таке інше) потрібні просторі моделі з широкими стільницями. А от для зберігання великої кількості робочого приладдя акцент робиться на численних ящиках та полицях.

Велике значення має і форма. Прямокутний стіл можна розташувати в будь-якому місці кімнати. Це виглядає солідно, а якщо робоче місце велике, воно може вмістити комп’ютер, додаткові полички, органайзери та лотки для паперу. Для просторого кабінету на горищі чи в офісі масивний класичний стіл стане прикрасою суворого, але стильного інтер’єру.

А от для невеличкого приміщення найкращим рішенням буде кутова модель, конструкція якої передбачає розміщення на стику двох стін, тому не займає багато місця. Також популярними є приховані столи, оснащені спеціальними механізмами, що при активації закріпляють робочу поверхню горизонтально. У нормальному ж стані вони маскуються іншими меблями, що теж неабияк економить простір.

Пропозиції сучасності

Сучасний ринок пропонує широкий асортимент моделей складної форми з плавними лініями, прямими та закругленими кутами та додатковими робочими зонами та висувними стільницями. Вибираючи будь-яку з них у компанії Mebli City можна зробити процес навчання та праці за столом максимально комфортним.