Все більше і більше запитів з’являється на промислові наливні підлоги на українському ринку. В чому ж секрет їх шаленої популярності? Все просто, цей тип покриття виконується у досить швидкий термін, володіє винятковими зносостійкими та декоративними характеристиками, до того ж, відносно своїх якостей – коштує доступно та не потребує особливих затрат.

Саме завдяки широкій сфері застосування, полімерні наливні підлоги, ціна яких залежить також від обраного декоративного вигляду, здобувають велику кількість прихильників як серед майстрів, так і серед замовників. Робота із матеріалом не потребує особливих та специфічних умов, і досвідчені підрядники потрібне обладнання мають в своєму робочому арсеналі.

Заливку підлоги майстри-професіонали виконують у досить стислі строки і при цьому кінцевий результат завжди на висоті. За умови використання якісного матеріалу, наприклад, наливних підлог від німецької марки STO – уже через добу по свіжозалитій поверхні можна ходити, а за три-чотири дні вводити у повну експлуатацію.

Полімерна та епоксидна наливна підлога може витримувати велику кількість відвідувачів щодня, а також роботу важкої промислової техніки. Спеціальний склад та фізико-хімічні особливості матеріалів роблять таку поверхню надміцною та водночас еластичною – їй не страшні удари, ризик виникнення тріщин та подряпин – мінімальний. У разі, якщо якимось чином, підлога все ж зазнала ушкодження, то її ремонт здійснюється локально – лише у місці ушкодження.

Полімерні наливні підлоги вирізняються високою водостійкістю – вони активно використовуються у приміщеннях, де здійснюється постійний контакт із водою та відмічається підвищена вологість. Такі умови не шкодять полімерному покриттю, більше того – його можна обробляти окропом та мити усіма доступними миючими та дезінфікуючими засобами.

Особливістю наливних підлог є також те, що вони без особливих зусиль можуть перекривати величезні площі – сотні квадратних метрів – без стиків та переходів. Саме тому, заливка поверхні полімерним та епоксидним покриттям доречна на паркінгах, торгових центрах, складських приміщеннях, логістичних центрах тощо.

Окрім практичних переваг, полімерне покриття вирізняється також неповторним дизайнерським виглядом – замовнику доступна широка кольорова гама у створені поверхні за індивідуальним замовленням, а також надання їй додаткового декоративного ефекту за допомогою пластівців, блискіток, перламутру тощо.