Енергетичний ринок - це складний промисловий і фінансовий процес, в якому важко розібратися звичайній людині. Щороку в цій сфері відбувається маса змін: вводяться нові тарифні умови, змінюються правила, але зберігається монополія, яка не дає можливості споживачеві вибирати для себе найбільш оптимальний і вигідний варіант. Тільки з липня 2019 року підприємства отримали таку можливість, так як були внесені істотні зміни в правила розподілу енергетичного ринку. Продаж електроенергіі стала більш прозорою і прийнятною для більшості промислових покупців.

Можливість вибору постачальника енергії

Внаслідок нового законодавства, виробники електричної енергії отримали можливість самостійно встановлювати її ціну для різних споживачів, які використовують даний ресурс на не побутові потреби. Між обома сторонами полягають конкретні договори з фіксованими умовами. Якщо ж пропоновані варіанти співпраці не влаштовують постачальника або споживача, кожна зі сторін має право відмовитися від такої діяльності.

Особливості роботи Енергетичної компанії Кривого Рогу

Криворізька енергетична компанія https://kr-energo.com є постачальником електричної енергії підприємствам сільськогосподарського типу, а також промисловим організаціям. Перевагою роботи з даною корпорацією є стабільність і надійність, а також гарантоване дотримання всіх укладених договорів. Крім того, організація гарантує безперебійне постачання енергії для свого споживача, цілодобово, незалежно від будь-яких обставин. Варто зазначити, що для постійних клієнтів компанія передбачила лояльну систему знижок і особливі умови співпраці. Користувачеві пропонується гнучкий графік оплати наданих послуг, а також оптимальні та прозорі ціни.

Перелік послуг підприємства

Крім електричної енергії, організація пропонує цілий ряд інших послуг. Це безперебійне постачання природного газу і проектування, а також встановлення автоматичних систем обліку енергії. Такі системи, впроваджені у виробництво, дозволяють істотно мінімізувати споживання зайвої енергії за рахунок комплексу програм, що забезпечує точний і постійний контроль. Система забезпечує рівномірний розподіл навантаження і виявляє точки розкрадання енергії. Для впровадження подібного комплексу системних програм, необхідно ретельно обстежити об'єкт, проаналізувати його стан, розробити проект, підібрати обладнання і здійснити його монтаж. Всі ці етапи формують остаточну ціну на послугу.