Ми живемо в непростий час, коли криміногенна ситуація в країні залишає бажати кращого. Тому завдання кожного з нас максимально захистити своє майно від зазіхання непроханих гостей. Чимало є таких, які прагнуть поживитися за рахунок звичайних громадян, влізаючи в їх квартири, виносячи техніку з офісів, товари і виручку з магазинів і складів. Зараз існує достатньо способів ефективного захисту, що дозволяють уберегти майно від зазіхань зловмисників.

Одним з таких перевірених і надійних методів є в тому числі грати на двері, оснащені розсувним механізмом. Вони з кожним роком набувають все більшої популярності серед приватних домовласників, а також власників ресторанів, кафе, офісних приміщень, магазинів, складів, медичних кабінетів і таке інше.

У чому перевага сталевих розсувних грат?

Одним з вагомих переваг такого оснащення є їх чудове дизайнерське рішення. Вони делікатно вписуються в будь-який інтер'єр і нітрохи його не обтяжують. Зовсім навпаки, подібні конструкції чудово поєднуються з будь-якими стилями, гармонійно вписуючись в простір і навіть додаючи йому неабиякого шарму. Незважаючи на вдавану крихкість і легкість, сталеві решітки здатні встояти навіть перед потужним натиском, не допустивши в приміщення зловмисників.

Для того щоб встановити такі грати в своєму будинку, магазині або офісі, необхідно звернутися на сайт виробника shikmetal.ua, де допоможуть розрахувати вартість конструкції в залежності від параметрів дверного отвору, дизайну грат і їх комплектації. Розрахунки проводяться за спеціально розробленою заводською програмою.

Подібні інженерні конструкції виробляються з міцної сталі, а завдяки ефективному розсувному механізму вони анітрохи не заважають нормальній роботі дверей. Вони оснащені надійним захищаючим від злому механізмом, тому можуть бути встановлені в тому числі в касах банків, ювелірних та антикварних магазинах, обмінних пунктах. Всі комплектуючі і деталі кріплення виготовлені з міцної сертифікованої сталі, тому позбутися такої перешкоди і потрапити на територію об'єкта зловмисникам буде вкрай складно.