Сьогодні купити ідеальний автомобіль, який відмінно «ходить» по поганих дорогах і має не тільки високу якість збірки, хороший просторий, місткий салон. Авто, що має високий кліренс і доступну ціну. Абсолютно новий Рено Дастер в Києві, можна на сайті компанії ТОВ "АКТИВ МОТОРС". Зайдіть на ресурс. Ознайомтеся з інформацією. Дізнайтеся про те, як можна здійснити покупку машини через інтернет, сидячи в зручному кріслі перед монітором. А після:

  • Залишайте заявку на сайті.
  • Як звернутись дилером.
  • Записуйтеся на тест-драйв.

Або якщо з'явилися питання при вивченні інформації на сайті, телефонуйте за вказаним телефоном на гарячу лінію RENAULT.

Ознайомтеся з асортиментом

Якщо ви перебуваєте серед тих людей, які дуже хочуть купити гарну імпортне авто, але не можуть визначитися з маркою автомобіля, яку хочете купити для своїх потреб. Для потреб своєї сім'ї, просто відвідайте каталог сайта, дилера торгує автомобілями відомої європейської торгової марки. Зайдіть та ознайомтесь з різноманітним асортиментом пропонованих моделей машин, європейської якості збірки: Легкових. Кросоверів. Комерційного призначення, автомобілів. Електромобілів. Дізнайтеся про акції, які проводяться компанією Renault Актив Моторс. Наприклад, про вже запущеної сервісної акції «Техобслуговування зі знижкою». Все про цю акцію можна прочитати на сайті aktiv-motors.kiev.ua.

Швидкість. Якість. доступність

Автомобілі Рено сьогодні зі слів тих, хто вже став щасливим господарем машини, це економну витрату палива. Реактивні гальма. Унікальна і проста керованість машиною. А не тільки сучасний і красивий дизайн кузова. Відмінна динаміка машини. Хороший дорожній просвіт. Висока якість збірки. Чудова коробка передач. Місткий обсяг багажника. І ще, такий просторий салон, що люди сприймають його «як однокімнатну» квартиру. Рено - автомобіль у якого якість супер, а ціна доступна багатьом людям. На дорозі, він давно вже зарекомендував себе з позитивного боку. Саме тому на нього і існує попит, серед бажаючих купувати дану продукцію.