Сьогодні складно знайти користувача, який би обминув YouTube.com. Саме тут можна знайти мільйони захоплюючих відео в рамках самих різних тематик. Представлена мережа визнана однією з найпопулярніших у світі. Ролики можна не тільки переглядати, але і скачувати. Існує кілька способів здійснити задумане. Кожен з них по-своєму хороший. Однак скачати відео з Ютуба найпростіше за допомогою сервісу SaveFrom.Net. В цьому випадку алгоритм гранично простий. Представлений варіант скачування гарантує оперативність і збереження якості. Тепер кожен зможе створити на особистому комп'ютері власну колекцію цікавих відео. Їх можна буде переглядати в будь-який момент.

Поспішайте почати, просто зайдіть на сайт SaveFrom.Net, скачайте програму і дотримуйтесь інструкцій. Представлений варіант оптимальний. За використання програми не потрібно платити гроші. В цьому випадку присутній російськомовний інтерфейс. Програма займає небагато місця і не перевантажить систему. З її допомогою одночасно можна завантажувати відразу кілька файлів. Програма здатна підлаштовуватися під різні режими роботи. Крім того, варто відзначити широкий вибір можливостей. Додатковий функціонал зайвим не буде. Якість відео дійсно гідне, тому можна буде отримати колосальне задоволення від перегляду.

Давайте ознайомимося і з іншими методами. Можна скористатися невеликою хитрістю. Для тих, хто хоче скачати відео з Ютуба абсолютно безкоштовно, при цьому витративши мінімум часу, необхідно відкрити сторінку з відео, вбити в заслання перед словом «youtube» дві літери – ss, після чого натиснути на клавішу «Enter». У вікні, що знову з'явилося, необхідно вибрати формат відео і натиснути на кнопку "Скачати". Залишиться лише дочекатися того моменту, поки файл завантажиться на комп'ютер. Тут скачати відразу кілька файлів не вийде.

Можна також скористатися тими можливостями, що забезпечують спеціальні сайти-завантажувачі. Вибір таких гранично широкий, тому проблем з пошуком не виникне. Принцип роботи в цьому випадку також не відрізняється складністю в частині розуміння. Необхідно скопіювати посилання вподобаного відео, вставити таке в спеціальне поле в рамках сайту-завантажувача і підтвердити бажання завантажити файл. Вже через кілька хвилин відео з'явиться на комп'ютері.

Використайте один з представлених методів і насолоджуйтеся яскравим дозвіллям.