Мінітрактор – спеціальна техніка, з використанням якої можна проводити обробку ґрунту на садибі. Мінітрактор Беларус-320.4. має компактні розміри і володіє широким функціоналом, який можна розширити за рахунок використання додаткового навісного обладнання. Купити мінітрактор Беларус-320.4. – хороша ідея, оскільки ціна мототрактора є доступною.

Така техніка вважається дуже зручною у використанні в першу чергу через те, що вона може експлуатуватися на ділянках з будь-яким типом рельєфу, незалежно від якості грунту і площі. При використанні таких агрегатів можна без особливих зусиль обробляти грунт на великих за площею ділянках. Якщо ви поки не знаєте, який саме варіант такої техніки краще купувати, то в першу чергу варто визначитися з деякими різновидами подібних тракторних агрегатів.

Основні види техніки

  • Найдешевшими вважаються рейдери, що представляють собою техніку невеликих розмірів, призначену для скоса трави. Вони відрізняються легкістю, компактними розмірами і по функціоналу вони відмінно підійдуть для заготівлі сіна та догляду за газоном біля будинку. Також ця техніка може бути використана для того, щоб дістатися в певні точки садиби, що дуже зручно, особливо для літніх людей, які не можуть багато ходити.
  • Садові. Ця техніка також використовується в невеликих господарствах. На відміну від попереднього варіанту вона має великі габаритні розміри, широкий функціонал і потужний мотор. Їх в основному використовують при догляді за садом, для культивації грунту, прибирання снігу і транспортування корму для худоби. До речі, у деяких виробників в модельній лінійці є трактора на гусеничному ходу.
  • Універсальні. Як вже зрозуміло з назви така техніка має широкий спектр застосування. З її використанням можна виконувати найрізноманітніші типи робіт. Універсальність цієї техніки досягається саме за рахунок того, що в ній використовується дуже потужний двигун. У такої техніки є можливість швидкої зміни обладнання, що суттєво розширює її функціональні можливості.

Вибираючи той чи інший мінітрактор, зверніть увагу на те, чи дає магазин гарантію на нього. Відразу варто придбати навісне обладнання для ваших потреб. Бажано, щоб воно було виготовлене тим самим виробником, що й сам мінітрактор. Модельний ряд мінітракторів сьогодні дуже широкий, тому ви обов'язково зможете підібрати саме ту модель, яка вам необхідна.