Промислова вентиляція для багатьох компаній грає велику роль. Її проектування, монтаж – усе це треба довіряти лиш професіоналам, що мають великий досвід у цьому.

Обов’язковим елементом промислової вентиляції є вентилятор осьовий. Серед його особливостей треба виділити наявність «лопаток», наприклад. Саме завдяки їм вдається переміщувати великі маси повітря. Треба звернути увагу на такий момент: напрямок руху буде співпадати, коли справа заходить про всмоктування та нагнітання.

Осьові вентилятори дуже просто виготовити, у цьому не буде проблем. Їх можна назвати найпоширенішими серед усіх видів промислової продукції.

Що ще ми знаємо про таку продукцію?

Для виготовлення осьового вентилятора можуть бути використані різні матеріали. Інколи мова йде про алюмінієвий сплав, про вуглецеву чи нержавіючу сталь. Дуже важливим елементом є електродвигуни. Зазвичай вони звичайного типу, але є й вибухозахищені варіанти.

Для чого різним підприємствам потрібні саме осьові вентилятори? Завдяки їх роботі можливим стає переміщення повітря, наприклад, або інших газів. Важливо, що вони не були дуже агресивними. Та й вміст пилу повинен бути мінімальним. Важливим моментом є відсутність великих предметів чи в’язких складових.

Треба обов’язково звернути увагу на температуру повітря, що переміщується. Максимально допустиме значення – плюс 80 градусів. Зазначимо, що будь-який вентилятор відповідає стандартам якості. У процесі виготовлення враховується все, що прописано у ГОСТі. Тому у надійності такого товару сумніватися не приходиться. А до того можна додати, що такі вентилятори мають довгий термін експлуатації.

Якісні промислові осьові вентилятори можуть бути використані у системі припливної вентиляції, наприклад, чи припливно-тяговій. Але не слід забувати й про різноманітні технологічні установки.

Є декілька видів такої продукції. Наприклад, багато покупців віддають перевагу осьовим канальним вентиляторам. Популярною можна назвати й модель ПАМ-32А. Якщо замовник побажає того, то спеціалісти внесуть деякі зміни в комплектацію.