Під'їзд, балкон чи ганок - незалежно від того, цікавлять вас двері з ПВХ або алюмінію, вам запропонують широкий асортимент моделей, які будуть чудово виглядати в будь-яких умовах. Насичені кольори, різноманітність матеріалів та дизайну дозволяють поєднати продукцію як з традиційними, так і сучасними будівлями.

Якісні двері металопластикові Рівне пропонує в широкому асортименті. Вони виготовляються надзвичайно ретельно. Завдяки цьому вони забезпечують не тільки виняткові естетичні цінності, а й економію енергії. Тверді ущільнювачі забезпечують чудову енергоефективність, зводячи до мінімуму втрати енергії. Це також надійний акустичний бар’єр, а також захист від небажаних гостей.

Представлені двері виготовлені з міцних матеріалів, таких як ПВХ та алюміній, і випускаються в енергозберігаючих та стандартних версіях. Це дерев’яні, білі, акрилові, двоколірні моделі, а також у вибраних кольорах RAL з різними типами дверних ручок, дверних доводчиків або замків. Радимо ознайомитись з описом та технічними характеристиками окремих моделей.

ПВХ або полівінілхлорид - відмінний вибір матеріалу для дверей

Такі сучасні двері допомагають мінімізувати вашу роботу, максимізуючи ваші інвестиції.

Металопластикові двері виглядають як пофарбовані дерев'яні, але без обслуговування, необхідного для вбираючих, натуральних волокон деревини. Ця сировина, як правило, є чудовим вибором для зовнішніх дверей через свою міцність та стійкість, тому використання її в приміщенні, подалі від суворих зовнішніх елементів, означає, що потреби у обслуговуванні зменшуються. Металопластикові полотна зручні в чищенні, а також мають сучасний дизайн.

Ванні кімнати, як правило, вологі приміщення вдома, незважаючи на витяжні або стельові вентилятори, але двері з ПВХ не погіршаться у вологому середовищі. Тож навіть якщо у вас зараз є проблема з вологою, яка потребує вирішення, заміна дверей вашої ванної кімнати на двері з ПВХ поки що принаймні позбавить від проблем, поки ви не вирішите проблему вологості.

Оскільки вам не доведеться турбуватися про викривлення, вицвітання або гниття, ви можете бути творчими при виборі дверей. Двері з ПВХ можна пофарбувати в будь-який колір, щоб вони відповідали вашому декору. І, швидше за все, завдяки стійкості, не буде потреби їх коли-небудь перефарбовувати.

Крім того, якщо ви виберете двері для душу з ПВХ, ви побачите, що вони прості в установці та легко чистяться. Технічне обслуговування повинно бути головним питанням для ванних кімнат з високим потенціалом використання, тому що ви хочете бути впевненими, що зможете регулярно все очищати до високих стандартів, не залишаючи шансів на розвиток цвілі.

Ви можете бути впевнені, чи вибираєте ви металопластикові двері у якості вхідних до вашого будинку, чи у якості внутрішніх до ванної кімнати, що вони будуть еластичними і легко миються. Що може бути краще?