У будівництві та при виконанні ремонтних робіт обов'язково використовується бетон. Він необхідний насамперед для формування чорнової підлоги, яка є основою для подальшої укладання паркетної дошки, ламінату або керамічної плитки. Бетон є практично універсальним матеріалом - досить міцним і стійким до механічного впливу. Однак, щоб надати йому високу міцність, необхідно виконати певні маніпуляції. Для цієї мети проводиться шліфування бетону за допомогою спеціального інструменту. Замовити таку послугу можна на сайті tepluydim.com.ua, що представляє компанію «Ів Буд».

Навіщо потрібно шліфувати бетон?

Коли виконується бетонна стяжка, використовується бетон з різними добавками, що роблять його більш міцним і стійким до навантажень. Однак у міру висихання більш щільні складові опускаються нижче, а зверху залишається так зване бетонне молочко - шар, що складається майже з одного бетону. Він легко руйнується, а тому зовсім не годиться в якості основи для плитки, ламінату або паркету. Щоб основа була міцною і прослужила довго, бетонну підлогу необхідно шліфувати.

Незважаючи на те, що цей процес досить трудомісткий і недешевий, виконувати шліфування потрібно обов'язково. Воно дозволяє позбутися від слабкого верхнього шару і дістатися до твердої частини основи. Крім того, щоб трималися облицювальні матеріали, поверхня бетонної основи повинна бути досить шорсткою. До того ж після шліфування підлога буде ідеально рівною. Шліфування виконується фахівцями на сучасному обладнанні, що забезпечує високу якість і мінімальні витрати часу.

Бетонні підлогу і сходи в стилі Лофт

Серед дизайнерських напрямків сьогодні дуже виділяється стиль Лофт, який є досить оригінальним і популярним. Він має на увазі використання деталей промислового заводського інтер'єру. У цьому стилі будуть дуже доречні бетонні підлоги і сходи. Звичайно, вони повинні виглядати естетично привабливо, а тому потребують додаткового шліфування, а можливо навіть полірування. Такі підлоги виглядають дуже оригінально, особливо якщо вони вписуються у внутрішній інтер'єр.

Також шліфування та полірування знадобиться, якщо передбачається використовувати наливні полімерні підлоги. Ці дії дозволяють помітно зміцнити основу і підготувати її для подальших дій. Якщо бетонні підлоги були зроблені неякісно, то при шліфуванні можуть виникнути тріщини, які необхідно усунути. Таку послугу теж готова надати компанія «Ів Буд».

Довіряти потрібно професіоналам

Те, що команда компанії «Ів Буд» - справжні професіонали, сумніватися не доводиться. Вона впродовж багатьох років займається роботами, пов'язаними з виготовленням і ремонтом бетонних конструкцій. Компанія надає послуги в Івано-Франківську і Львові. Вона прекрасно себе зарекомендувала завдяки високій якості виконання замовлень. Їй довіряють, а тому послуги цієї компанії завжди затребувані. Сюди звертаються, якщо необхідно зміцнити бетонні конструкції - стіни, стелі, сходи або підлоги, а також ліквідувати тріщини чи просто надати бетонній підлозі закінчений презентабельний вигляд.