Термобілизна — це особливий вид виробу, який замінює собою кілька шарів одягу, підтримує оптимальну температуру, не даючи замерзнути або спітніти. Термобілизна дитяча – це традиційні за формою підштаники, лосни, футболки з довгим рукавом, шкарпетки, пошиті зі спеціальної тканини, купити можна на цьому сайті. Найчастіше, з синтетики (поліестеру або акрилу) з додаванням натуральної вовни або бавовни. Штучні матеріали не шкідливі для дитини, завдяки їм малюк не мерзне і не потіє. Для дітей, які страждають різними формами дерматиту та шкірними алергіями, деякі виробники випускають спеціальну термобілизну високого класу гіпоалергенності.

Різновид дитячого термічного одягу?

Існує три різновиди термобілизни, кожна з яких виготовлена з певного матеріалу, і має свою мету:

  • тонка синтетика добре відштовхує і виводить вологу;
  • матеріал з додаванням вовни або бавовни відміно зберігає тепло;
  • змішане, яке і вологу виводить, і тепло тримає.

Для того щоб визначитися зі складом, а також зробити свій вибір, необхідно вирішити, для чого і як довго буде використовуватись білизна.

Головна функція, яку виконує термобілизна для малюків — це теплозберігаюча, діти до 1 року-1,5 років частіше сплять на свіжому повітрі при прогулянках, і не такі рухливі як старші діти. Тому для них підійде білизна з вовни або змішаного складу.

Дитині якій виповнилося два і більше років, можна зупинитись на змішаних моделях, де внутрішній шар роблять з натурального матеріалу, а верх – з синтетики, або на чисто синтетичному одязі. Даний виріб добре виводить вологу, адже ці діти ведуть досить активний спосіб життя, багато займаються різними видами спорту, відвідують спортивні секції.

Критерії вибору дитячого термобілизни

При покупці дитячого термобілизни батькам слід звернути увагу на наступні нюанси:

  1. Білизна вибирається строго за розміром. Ніяких "на виріст", інакше виробники не відповідають за невідповідність виробів позначеним функціям.
  2. Білизна повинна впритул прилягати до силуету дитини, але не затрудняти рухів.
  3. Нехай дитина пройдеться, нахилиться і присяде. Виріб не повинен підозріло тріщати, оголяти спинку або впиватися.
  4. Шви на термобілизні повинні знаходитися на лицьовій стороні, щоб рядок не натирала шкіру
  5. Всі етикетки і бирки розміщуються на зовнішній стороні термовироба.

У всьому світі діти носять термобілизну нарівні з дорослими. Правильно підібраний термічний одяг подарує дитині комфорт в будь-яку зимову погоду.