Затишок, комфорт та зручність будь-якого приміщення визначає його облаштування, тобто – меблі. Створення довершеного стилю неможливе без внутрішнього меблевого дизайну, який створює потрібну атмосферу ділового офісу, модного ресторану або привабливої дитячої кімнати. Компанія «Новий стиль» пишається меблями, які виготовляє та наполегливо працює над новими дизайнерськими образами інтер’єрів.

Облаштування кабінета керівника

Головним представником будь-якої компанії є керівник, тож його кабінет повинен відповідати статусу та спеціалізації фірми. Виробник меблів «Новий стиль» пропонує купити меблі в кабінет керівника, створені у виразних та сучасних дизайнерських рішеннях. Правильно підібране поєднання елементів, добротність та функціональність підкреслять солідність та авторитетність організації. Потенційні партнери будуть відчувати серйозність ставлення начальника до професійної діяльності та відповідальність до виконання поточних завдань.

  1. Важливий аспект – вибір відтінку кольору. Рекомендується використовувати коричневі, сірі, бежеві або теракотові тони, які створюють приємне враження та допомагають сконцентруватися при обговоренні відповідальних рішень.
  2. Потрібно визначитися із зовнішньою модифікацією – традиційно обирається класичний діловий дизайн, стриманий та практичний. Підбираються гарнітури з міцної деревини та оздоблені натуральними матеріалами. Обов’язково враховується спеціалізація корпорації, яка підкреслюється стильними елементами.
  3. Зазвичай умовно приміщення розділяється на робочу, переговорну та релаксаційну зони. Основна робоча зона повинна зразу привертати увагу масивним письмовим столом, який обладнаний шухлядами та додатковими компонентами для зручного зберігання документів та письмового приладдя. Неодмінна деталь – якісне крісло з анатомічним сидінням та м’якою спинкою, виготовлене з міцної сировини та оздоблене натуральною шкірою або екологічним шкірзамінником. Переговорна частина кабінету облаштовується столами та зручними стільцями, для релаксу розміщуються дивани, крісла та стильний кавовий столик.

Новий стиль - це виробник сучасних практичних меблів, каталог представляє моделі від стильних офісних до яскравих дитячих дизайнерських варіантів. Наша продукція регулярно отримує нагороди на міжнародних виставках за безпечність, довговічність, ергономічність, практичність та цінову доступність.