Організація житлового простору в будинку зазвичай пов'язана з розбивкою на кімнати. Незважаючи на любов сучасних людей до просторих студій, кімнати з дверима, що закриваються, мають всі шанси на успіх і любов. Справа в тому, що коли в квартирі живе більше однієї людини, вкрай важливо мати можливість усамітнитися і побути в тиші, відгородившись від сторонніх звуків. У Львові якісні міжкімнатні двері можна купити в https://www.dvm.lviv.ua/.

Види міжкімнатних дверей

Двері відрізняються між собою не тільки дизайном і зовнішньою обробкою. В першу чергу їх ціна і зовнішній вигляд залежать від матеріалу виготовлення. На сьогоднішній день можливі кілька варіантів: масив, шпон, пластик, ламінат, скло. Найбільш дорогими завжди будуть двері з масиву - вони виготовляються з цільної деревини і мають дуже великий термін експлуатації і привабливий зовнішній вигляд. Шпон - бюджетний варіант, однак при дотриманні технології виробництва дуже навіть конкурентоздатний.

Пластикові двері відмінно виглядають в офісах або житлових приміщеннях, оформлених в стилі мінімалізм - вони довговічні і міцні. Скляні двері роблять із загартованого скла, тому розбити їх не так вже й легко, а в інтер'єрі такі елементи можуть стати головною прикрасою. Ламіновані двері обклеюють панелями МДФ - це більш дорогий і надійний аналог дверей з шпону.

Як вибрати двері для дому?

В першу чергу при виборі потрібно звертати увагу на відповідальність і досвід виробника. Наприклад, компанія DVM працює на ринку більше 5 років, пропонує покупцями не тільки вітчизняну, а й зарубіжну продукцію, а також виготовляє двері на замовлення. Відповідальні майстра ретельно роблять виміри і установку, на кожні двері надається гарантія 1 рік. Якщо клієнт помітив заводський брак, йому повернуть гроші або безкоштовно замінять двері на нову.

Вибираючи двері, варто звернути увагу на варіанти, які гарні не самі по собі, а в поєднанні з уже наявними дизайном. Іноді найскромніша зовні двері виглядає краще, ніж вигадлива і незвичайна. Якщо вибрати зовсім складно, варто скористатися послугою індивідуального дизайну.