З листопада 2021 року Київстар ТБ суттєво збільшує кількість контенту на платформі. Користувачам сервісу стануть доступними серіали телеканалів FOX та VOLGA, контент Amediateka і низка ексклюзивних українських прем’єр, перша з яких - третій сезон серіалу «Кріпосна».

Всього на платформі абонентам вже доступно понад 300 каналів та 20 000 фільмів і серіалів, тривалістю понад 80 тис. годин.

Від каналу FOX на платформі з’являться 12 культових серіалів, серед яких "Ходячі мерці", "Легіон", "Демони Да Вінчі". Вони вже будуть міститися в підписках, починаючи з пакету "Сімейний".

Від дистриб’ютора VOLGA користувачам будуть доступні 34 блокбастери: "Гнів людський", "Пороховий коктейль", "Афера по-голлівудськи", "Захисник", "Льодовий Дрифт" та багато інших. Ці фільми можна буде і придбати, і взяти в прокат.

Окрім цього, користувачі Київстар ТБ отримають доступ до пакета Amediateka. Він вже включений до вартості ТВ-пакетів "Максимальний HD", "Преміум HD 2020" та "Преміум HD". Для інших тарифних планів  його можна придбати окремо за ціною 119 грн\міс. Пакет Amediateka цікавий тим, що включає в себе 3 канали, що транслюють світові хіти від студій HBO, Showtime, FOX та інші. Глядачі зможуть дивитися такі фільми та серіали як "Декстер", "Гра Престолів", "Мільярди", "Спадкоємець", "Сопрано" та інші легально і в гарній якості.

Окрім закордонних хітів, на платформі ексклюзивно представлені улюблені серіали українського виробництва. Наприклад, в бібліотеці платформи вже є два сезони серіалу, виробництва телеканалу СТБ та FILM.UAGROUP, "Кріпосна", а епізоди нового, третього, сезону будуть доступні на платформі одразу після ТБ-прем’єр в ефірі телеканалу з 1 листопада.