На сьогоднішній день, можна сміливо сказати, що автомобіль вже не є розкішшю, це можливість для якісного та зручного життя. Звичайно, перед тим, як сідати за кермо, необхідно пройти навчання, вивчити всі правила дорожнього руху, скласти іспит та отримати права. Дуже тішить той факт, що вивчати правила дорожнього руху можна в режимі он-лайн. Заборонні знаки пдр ви можете знайти на офіційному сайті green-way.com.ua у всіх подробиці та деталі. Тут детально описані всі заборонені знаки, які кожен водій повинен знати, тут можна переглянути і вивчити, дізнатися про наступне Заборонені знаки:

  • Рух заборонено
  • Рух мотоциклів заборонено
  • Поворот праворуч заборонено
  • Поворот ліворуч заборонено та інше

На вищевказаному сайті ви можете відмінним способом, зручно та легко в режимі онлайн підготуватися до іспитів з водіння, вивчити всі знаки дорожнього руху детальним способом. Крім заборонених знаків на сайті ви зможете знайти більш детальну інформацію про всі варіанти вивчення правил дорожнього руху

Вивчаємо інформаційно-вказівні знаки

Для комфортного водіння на дорогах, на трасі, в містах та селах кожен водій зобов'язаний знати всі відповідні знаки та правила, без цього не можна сідати за кермо, адже від вас залежить здоров'я та життя пасажирів та пішоходів. Інформаційно-вказівні знаки онлайн Ви можете досконально вивчити на офіційному сайті green-way.com. ua.Онлайн-платформа допоможе підготуватися в онлайн режимі для складання тестового іспиту для водіння. Тут ви зможете знайти повний зміст, в якому на вас чекає загальні положення, обов'язки та права пішоходів, швидкість руху, розділ про обгін, дистанцію, інтервал та багато іншого.

Перевіряємо знання у режимі онлайн

На офіційному сайті онлайн-платформи https://green-way.com.ua/uk/test-pdd ви можете пройти експрес-тест, який покаже ваші знання за правилами дорожнього руху. Це чудова можливість підготуватися до іспитів та отримати довгоочікувані, офіційні права, які дозволяють вам сідати за кермо автомобіля. Для перевірки своїх знань за допомогою різних тестів у режимі онлайн Ви можете скористатись сайтом або ж перейти до програми для мобільних пристроїв. Користуйтеся можливістю для безкоштовного вивчення якісного та перевіреного матеріалу, які допоможуть вам успішно скласти іспит з водіння. На вищевказаному сайті на Вас чекають всі подробиці, тонкощі та деталі.