Новорічний гардероб від бренду DeFacto 

Компанія DeFacto дотримується концепції виробництва доступного й одночасно модного та якісного одягу. Сьогодні цей бренд відомий на теренах всієї Європи, а його офіційний інтернет-магазин має невгасну популярність. Замовити тут одяг можете й ви! А доставити товари з-за кордону допоможе форвардинговий сервіс NP Shopping. На сторінці https://npshopping.com/ru/catalog/c/defacto ви знайдете більш детальну інформацію.

Y-L8q1DY1lAoOMVrlVYGsADt4T5C9R_Jyjz-Y58JYdQfpsPwBZg8W7C8fw-TYtKJ7xSn42aM9VWw_LAVFlcpnm_AYV5gRep0zEPBNXPvo9nca0EDSp2bOEZ2foApziEvxlpHJ-P9

Зимова колекція DeFacto: яскраво, весело, стильно

Оскільки за вікном настала пора новорічних свят, DeFacto пропонує одяг для всієї родини, сповнений піднесеним настроєм. Сьогодні ми поговоримо про те, які речі увійшли в актуальну зимову колекцію виробника.

  • Тематичні светри. Давно мріяли про оригінальний пуловер з оленями, веселими пінгвінами чи милими сніжинками? Тоді саме час звернути увагу на останню колекцію DeFacto. Тут знайдуться святкові моделі для жінок, чоловіків і дітей. Таке вбрання автоматично додає чудового настрою.
  • Яскравий теплий одяг. Якщо ходити до самої весни у вбранні з чудернацькими оленями не хочеться, можна прикрасити гардероб акцентними елементами. Це светри, пуловери, теплі костюми життєрадісних відтінків червоного – чудовий вибір, коли в природи бракує фарб.
  • Елегантний вечірній одяг. Особливі свята вимагають урочистого вбрання, тож DeFacto попіклувався і про це. Дівчатам легко створити яскравий вечірній образ за допомогою одягу, розшитого блискітками! Це елегантні та стильні штані, спідниці, сукні, які додадуть чарівності. 
  • Неповторна білизна. Свята повинні бути романтичними. Саме для цього DeFacto створив чоловічу і жіночу колекцію білизни в різдвяних кольорах: червоному, синьому, зеленому. Сліпи, шортики, боксери прикрашені традиційними візерунками, тому моментально піднімають настрій. Для звабливих жінок бренд також випустив яскраву мереживну колекцію.

M9nIToWHj7AYGhKTrPgsfIUcye8r8v-Wbb4phMrVbIugIiqpBthf1qBa5xJQT6ek-qwnNCKk3_oPx-craPUFtE_UVEnOdhaTDUBIZjnlgYYOHEJ2oTPme9ADR4khNHH20erPVei_

5 причин придбати одяг DeFacto в Туреччині

  1. Широкий асортимент. Щороку дизайнери турецького бренду випускають стильні сезонні колекції, проте не всі яскраві лінійки стають доступними в інших країнах! Деякі новинки можна придбати лише в офіційному інтернет-магазині виробника. Не проґавте таку можливість!
  2. Приваблива ціна. Купляти речі в країні виробника завжди значно вигідніше, адже ви отримуєте модний гардероб, не переплачуючи за послуги дистриб’юторів бренду.
  3. Унікальні знижки. Туреччина дотримується власного календарю розпродажів, де є місце світовим, європейським та місцевим святам. Це додаткова можливість зробити вигідні покупки! Послуговуючись фірмовими знижками, ви можете придбати більше речей і все одно вкластись у 100 євро. В такому разі не доведеться сплачувати ПДВ за перевищення цього ліміту під час ввезення вашого відправлення в Україну.
  4. Швидка доставка. NP Shopping забезпечує оперативну відправку всіх ваших покупок. При цьому вартість доставки залишається демократичною.
  5. Останні новинки. Свіжі колекції першими з’являються саме на «домашньому» сайті DeFacto. Тут легко підібрати стильний та комфортний повсякденний образ з найбільш актуальної лінійки.

Все це робить шопінг в Туреччині особливо вигідним і зручним!