Доглянуте волосся та правильно підібрана зачіска є важливим елементом, який завершує вибраний образ. Одним із способів зміни іміджу є фарбування, тонування або освітлення волосся - процедура, яка допоможе візуально омолодити образ, додати вам легкої романтичності та свіжості. Блондування є однією з найпопулярніших та затребуваних процедур, що проводяться в салонах краси. Завдяки широкій різноманітності засобів для фарбування, можна вибрати відтінок, що найбільш відповідає індивідуальним побажанням клієнтки.

Перевага професійного освітлення волосся

Варто зазначити, що фахівці не рекомендують радикально змінювати натуральний колір волосся, якщо вони від природи мають темний відтінок. Максимальне освітлення краще проводити не більше ніж на чотири тони, щоб якнайменше порушувати структуру волосся. Необхідно скористатися послугами досвідчених майстрів, які використовують тільки професійну косметику для волосся і точно знають, який відтінок вийде. Вони дають бездоганну гарантію та відповідають за якість роботи, а також запропонують цілу низку додаткових заходів, які допомагають відновити волосся після фарбування.

Спеціальні програми з фарбування

Бьюті салон Fast Line Studio пропонує кілька унікальних програм з освітлення волосся, які суттєво оптимізують особистий час клієнтки. Протягом короткого періоду часу разом з процедурою фарбування можна виконати стрижку, укладання, тонування волосся, а також манікюр або педикюр з покриттям. На офіційному сайті салону краси можна ознайомитись з докладним прайсом, де вказується мінімальний період часу на конкретну процедуру, а також вартість фарбування волосся різної довжини. Пропонується ознайомитись із набором паралельних косметологічних послуг, які дають можливість раціонально розподілити свій особистий час.

Гарантована якість та високий сервіс

Студія краси Fastline Studio дорожить своїм позитивним іміджем і постійно вдосконалює сервіс, пропонуючи своїм клієнтам новий інноваційний підхід до вирішення поставленого завдання. Завдяки новому сервісному формату клієнти отримують високоякісне обслуговування за прийнятні та демократичні ціни. Щоб замовити вибрану послугу, достатньо надіслати онлайн заявку, вказавши своє ім'я, номер телефону, обраний салон, а також відповідну послугу. Манікюр, фарбування волосся, стрижку, педикюр, також інші косметичні процедури можна замовляти завчасно, в комфортабельних домашніх умовах.