Одягтися відповідно до вашого типу статури - завдання непросте. Знайти одяг, що підкреслює ваші принади і не звертає уваги на проблемні місця, не так просто, як здається. Багато хто з нас завжди не розуміє, які стилі відповідатимуть нашій фігурі. Якщо ви шукаєте кілька порад, як одягатися відповідно до вашого типу статури, ось 10 виділених порад від бренду LAGRAND для різної форми тіла, які допоможуть вам продемонструвати свою фігуру.

1. Тіло у формі яблука - якщо ваш об'єм по грудях більше, ніж в області стегон. У вас круглі плечі, стрункі ноги та руки. Ідеальні фасони брюк для фігури у формі яблука - штани кльош та штани із задніми кишенями, що підкреслюють ваші стегна.

2. Форма груші - широкі стегна та мініатюрний верх із вузькою талією. Головне – привернути увагу до своєї вузької талії, наголосивши на вигинах. Штани кльош прямого крою, які додають об’єму по всій довжині для збалансованого образу. Тримайтеся подалі від штанів-сигарет, оскільки вони найменш підходящі для вашого типу статури.

3. Прямокутний тип фігури – плечі, талія та стегна приблизно однакової ширини. Так як у вас нечітка талія, краще не зважати на цю частину тіла. Натомість виберіть штани, які підходять вашій фігурі, щоб підкреслити ваші принади. Вам будуть чудово підходити джинси скіні і навіть штани-кльош.

4. Тіло у формі трикутника - плечі вужчі ніж стегна, округла статура. Носіть штани із завищеною талією, які привертають увагу до найвужчої частини вашої талії. Ви також можете вибрати брюки, які виглядають як трикутник. Наприклад, брюки-кльош, які допоможуть зробити образ більш сбалансованим.

5. Перевернутий трикутник - якщо ваші стегна вужчі плеч і у вас трохи пряма талія. Мета полягає в тому, щоб візуально збалансувати вашу фігуру. Носіть штани, які привертають увагу на ваші вузькі стегна. 

6. Тип статури "пісочний годинник" - ширина плечей і талії приблизно однакова, а талія у вас дуже чітко окреслена. Штани із середньою або високою посадкою – ваші найкращі друзі, оскільки вони подовжують ваші ноги і змушують вас виглядати вище. Штани із зав'язками, пасками на талії особливо підходять вам, оскільки вони підкреслюють вашу тонку талію.

7. Овальна форма - якщо у вас тіло овальної форми, у вас справді вузькі зап'ястя та кісточки. Ви повинні показати свої стрункі ноги і зробити їх найпривабливішою частиною вашого вбрання. Вузькі джинси та все, що облягає ваші ноги та надає їм форми, вам підійдуть. Поєднуйте його з топами для створення пропорційного образу.

8. Тіло у вигляді ромба - стегна ширші за плечі, і більша частина їх ваги припадає на область живота. В результаті виходить широка та невизначена талія. Оскільки у вас велика талія, вам потрібно носити штани, які гармонійно поєднуються із вашим виглядом. Прямі штани допоможуть створити візуально більш збалансований образ. Вибирайте темні кольори, вони допоможуть подовжити ноги.

9. Спортивна статура - якщо ви маєте добре підтягнуті пишні форми. Якщо у вас спортивна статура, ваші ноги та руки мускулисті, вас добре складені плечі та широка подовжена шия. Тримайтеся подалі від мішкуватого одягу, тому, що він зробить вас тільки ширшою. Штани із завищеною талією та джинси скіні підкреслять вашу фігуру.

10. Жінки з мініатюрними тілами – це ті, кому ми заздримо найбільше. Якщо у вас справді тонке тіло, а ваші плечі рівні ширині стегон, ви справді щасливі. Ви можете носити джинси із заниженою талією з короткими топами або джинси із високою талією.

Щоб якомога точніше підібрати брюки по типу фігури, потрібно проаналізувати характерні риси своєї статури. Правильно вибрані штани дадуть змогу візуально підкоригувати проблемні місця та підкреслити ваші плюси. Не забувайте підкреслити свої принади за допомогою аксесуарів та верхньої частини образу.