Остеотомія є сучасною методикою лікування травм і патологій, пов'язаних з опорно-руховим апаратом. Операція є ефективною та малоінвазивною, тому є можливість досягти найкращих результатів, якщо правильно провести заплановану процедуру. Насправді дуже важливо, щоб остеотомія у Львові була замовлена саме у найкращих лікарів, які мають високий рівень кваліфікації та великим досвідом роботи.

Особливості процедури

Методика передбачає створення штучного перелому або розсічення кісток, щоб надалі їх вдалося зростити в правильній позиції. При цьому гарантується малоінвазивний підхід, що унеможливлює серйозне пошкодження тканин. У пацієнтів у разі правильного проведення заходу вдається усунути небажані ризики ускладнень.

Якщо у пацієнта кістки неправильно зрослися і це призводить до патології, можна успішно проводити заплановану процедуру. До того ж можна не тільки виправити наявні деформації, але й запобігти необхідності установки протеза. Це виявляється дуже важливим для багатьох пацієнтів, які розуміють особливості процедури.

Слід розуміти, що методика передбачає поетапний підхід. У будь-якому разі лікарі спочатку враховують вік пацієнта, наявні проблеми та особливості стану здоров'я. При цьому процедура буде корисною при вроджених та набутих патологіях різних форм складності. Найчастіше є можливість відзначити високий рівень ефективності, а також передбачається обов'язковий збір анамнезу та проведення консультації досвідченого лікаря. Після проведення основної процедури обов'язково потрібно вжити дій для того, щоб кістки зрослися правильно. Також потрібна комплексна реабілітація. Для досягнення остаточного результату зазвичай потрібно кілька місяців.

Пацієнту важливо пройти діагностику, здати лабораторні дослідження, звернутися до анестезіолога. Після того, як будуть проведені всі обов'язкові заходи, можна переконатися, що методика виявиться ефективною, вдасться усунути небажані патології. Лікарі також сприяють успішному проведенню реабілітаційних заходів, щоб пацієнт справді зумів відновитись.

Возможны противопоказания, проконсультируйтесь со специалистом