Власне житло є одним із ключових моментів для кожної людини. Найбільш популярними і затребуваними, як і раніше, залишаються квартири в нових житлових кварталах, які будуються за новими технологіями, з використанням сучасних будівельних матеріалів, утеплювачів і шумоізоляторів. Вибираючи нерухомість в центрі києва, ви отримуєте низку переваг. Це доступність до всіх визначних пам'яток міста та соціальних структур, можливість насолоджуватися мальовничими київськими парками та відвідувати розважальні центри, а також не витрачати час на дорогу.

Елітний житловий комплекс Integral City затишно розмістився у самому центрі української столиці. Він створений за унікальними технологіями, відповідно до сучасних світових трендів. З кожного вікна відкривається чудовий панорамний вид на величний Дніпро та його мальовничі схили, а також на Золоті купола знаменитої Лаври. При створенні цього комплексу було втілено унікальну концепцію, яка відкриває нові перспективи у будівництві житлових об'єктів. Перебуваючи в центрі столиці, його мешканці отримають можливість відпочивати від міської суєти та розслаблятися після важкого робочого тижня. Тут продумано все до дрібниць, починаючи від облаштування дитячих та спортивних майданчиків до соціальних об'єктів та інших важливих елементів проживання.

У пішій доступності від комплексу розміщені всі необхідні соціальні структури: дитячі садки, школи та різні приватні навчальні заклади, а також презентабельні ресторани та салони краси, банківські установи, торгові центри та супермаркети. Проект передбачає закриті тихі та затишні дворики, відсутність транспортних засобів, наявність lounge-zone та ландшафтного дизайну. Крім того, в комплекс входить бізнес-центр з окремим входом, просторий фітнес-клуб, який буде обладнаний двома басейнами, а також великий презентабельний ресторан з красивою панорамною терасою.