Киевстар, черная пятница, покупкиУ всьому світі "чорна п'ятниця" - це четверта п'ятниця листопада. У США, де зародилася традиція розпродажів, напередодні святкують День подяки. Люди вручають одне одному подарунки, висловлюючи тим самим вдячність. Київстар теж хоче порадувати своїх клієнтів, тому приготував спеціальну пропозицію, яка діятиме не один день, а до кінця листопада.

Отже, на чому ж можна заощадити?

У разі купівлі будь-якого 4G-смартфона абоненту повернуть кешбек розміром 15% на бонусний рахунок! Давайте порахуємо. Наприклад, ви вирішили придбати смартфон XiaomiRedmeNote вартістю 5499 грн. Після його купівлі отримаєте на мобільний рахунок 824 грн., які можете використовувати для оплати телеком-послуг.

Також, окрім кешбека, абонент матиме 3 місяці доступу до "Київстар ТБ" (тариф "Сімейний"), а це 159 телеканалів і понад 10 000 фільмів. Отже, буде чим розважитися у  холодні карантинні вихідні! До слова, звичайна вартість пакета "Сімейний" - 120 грн. Це означає, що ви економите ще 360 грн. на перегляді легальних фільмів, шоу, ТВ-програм тощо.

Акція діє в магазині на вул. Соборності (Жовтнева), 53/1

пн-пт. 09:00-19:00

Yes

Звертаємо вашу увагу, що всі магазини Київстар працюють із дотриманням рекомендацій МОЗ України, тому кількість відвідувачів там обмежена, а також введено додаткову перерву для дезінфекції приміщення. В суботу та неділю магазин зачинений на "карантин вихідного дня".