Вирощування якісної сільськогосподарської продукції - справа не з легких. Велика кількість різноманітних процесів, які треба при цьому здійснити, потребують знань, умінь і неабияких навичок. Важливе значення мають усі етапи, починаючи з посадки і закінчуючи збиранням врожаю. Та особливої уваги заслуговує догляд за рослинами, захист їх від хвороб та шкідників.

Надійним помічником у цій серйозній справі є інтернет-магазин «Аптека садівника». Великий вибір товарів, що мають широкий спектр дії, сприяє вирощуванню щедрих врожаїв овочів, ягід, фруктів. Одним із видів продукції є фунгіциди. Ці препарати хімічного походження захищають рослини від небезпечних грибкових захворювань.

    Їх прийнято поділяти на два види:
  • в залежності від хімічних властивостей (органічні - не зберігаються довго в грунті, неорганічні - накопичуються в грунті);
  • за способом поширення (контактні - не проникають в рослину, системні - швидко проникають в рослину по його судинах).

Повну характеристику їх можна прочитати на сайті магазину. Кожна позиція має відповідне фото, опис речовини, її ціну та наявність на момент оформлення замовлення. Пораду можуть надати досвідчені кваліфіковані працівники компанії. При потребі, вони ретельно підберуть надійний засіб, що відповідатиме особливостям конкретної ділянки та виду сільськогосподарської культури.

Уся продукція сертифікована та відповідає найвищій якості. Засоби розроблюються в спеціальних лабораторіях. Перш ніж пропонуватись для використання, вони випробовуються на дослідних ділянках підприємства «Укравіт».

«Аптека садівника» - прекрасна можливість познайомитись із усім асортиментом. На віртуальних вітринах представлені різні категорії товарів. Щоб вирішити проблему, достатньо скористатись каталогом, вибрати потрібний засіб та замовити його, натиснувши на відповідну кнопку «Купити». Онлайн-режим – над швидкий спосіб отримання потрібного захисту.

Надається також можливість зробити заявку по телефону. Такий формат зручний для перемовин та консультацій. Усі потрібні для зв’язку дані розташовані на сайті інтернет-магазину.