Вибір подарунка - одне з найскладніших завдань. Важко вгадати, чому одержувач точно зрадіє і не поставить на полицю припадати пилом. Давайте розглянемо варіанти подарунків.

Якщо подарунок потрібен на якусь велику подію типу Дня народження або весілля, то краще заздалегідь поцікавитися, що хоче отримати винуватець торжества. Ну то й що, що сюрприз не вийде, зате ви точно будете знати, що подарунок був бажаним, а не третім за рахунком комплектом для гоління, який нікуди навіть поставити.

А якщо мужчина задоволений життям і все у нього є, що робити?

Чоловіки - народ не прискіпливий, але непотрібний подарунок дарувати не хочеться. Йому можна подарувати вовняний светр, а можна купити абонемент в масажний салон. Або зводити в скалодром або на стрибки на джампері. Оригінальним буде також і запрошення в квеструм і, наприклад,https://www.tvoeshop.com/lviv/ - політ на повітряній кулі.

Також підійде сертифікат на масаж, запрошення на будь-які майстер-класи. Можна оплатити абонемент у фітнес або йогу, спа, курси, на які він давно бажає піти, але все ніяк не збереться. Ніколи не даруйте парфуми і косметику.

  • Рік тому вам подарували дрібничку, яка ну ніяк не припала до справи і просто лежить в шафі. Як варіант - її можна передарувати, якщо це саме те, що потрібно.
  • Піти в магазин і купити те, що привернуло погляд. Але не зовсім, звичайно, непотрібну річ.
  • Згадайте, що вам дарував цей же чоловік, і подаруйте приблизно рівноцінний подарунок. Він вам - фен, ви йому - електрочайник.

Хоча ці способи не дуже дієві, ними користуються практично всі. Щоб було простіше можна скористатися деякими порадами:

  • хорошим і, головне, корисним подарунком може стати річ з вовни: вона і від холоду врятує, і організм оздоровить.
  • на весілля краще подарувати самий банальний подарунок - гроші. Молодята точно знайдуть, на що їх витратити. А п'ятий настінний годинник їм не потрібен;
  • на Новий рік відмінним подарунком буде що-небудь тепле, м'яке, зігріваюче: ковдри, светри, теплі шкарпетки і м'які іграшки;

І не обов'язково дарувати подарунки по якомусь приводу. Можна зробити сюрприз несподівано для людини, і тоді вона точно посміхнеться.

Який би ви подарунок не робили, спочатку подумайте про інтереси одержувача. А зраділи б ви самі сюрпризу? І тільки потім починайте перебирати варіанти. І найголовніше і банальне - подарунок повинен бути з душею!