кондитерский инвентарь

З чого складається базовий кондитерський інвентар? В першу чергу потрібно замовити кільця для випічки. Якщо кондитер використовує форму з роз'ємним дном - це вже застарілий варіант. Краще якомога швидше відмовитися від таких кілець. Краще замовляти кільця для випічки без дна. Вони значно зручніше. У чому ж їх особливість? Такі кільця бувають суцільні, їх основна перевага в тому, що у них абсолютно гладка поверхня. Також особливість в тому, що діаметр статичний і ніяк не регулюється. Кільце бажано вибирати вище, щоб піднімався високий бісквіт.Купити інвентар для кондитера тут: https://zt.net.ua/konditerskiy-inventar/ на сайті zt.net.ua.

У той же час потрібно бути обережним з регульованими формами, які при регулюванні виходять не круглими, а овальними. Є також форми, в яких практично зберігається геометрія при зміні розміру. Такі форми можна використовувати не тільки для випічки, але і для складання готового торта. Також в набір кондитера входить лопатка для вирівнювання крему. Також є зручний кондитерський шпатель для вирівнювання торта. Дуже зручно його використовувати, тому що він має кут 90 градусів. Вони є вигнуті і прямі, також є з зручною ручкою, щоб краї торта були завжди ідеально рівними. Також в ідеальному вирівнюванні допоможе крутитися поворотний столик. Вони є пластикові та металеві. Однак металеві коштують значно дорожче. Пластиковий столик - це бюджетний варіант і добре підійде для початківця кондитера. Також такий столик підійде для людей, хто займається кондитерським справою не професійно, а в якості хобі. Якщо торти продаються на замовлення, краще відразу вибирати металевий столик, який витримає великі навантаження.

При виборі столика важливо звернути увагу на те, щоб він добре крутився. Також підставка повинна зберігати амплітуду після розкручування. Столик дуже сильно полегшує працю при вирівнюванні тортика. В наборі кондитера також потрібні капсули для капкейків. Краще відразу купувати посилені капсули. Особливість посилених капсул в тому, що їм не потрібна додаткова підтримка знизу. Якщо капсули гофровані, їх потрібно додатково вкладати в металеву або силіконову форму, яка буде виконувати додаткову підтримку. У той час як посиленим капсул не потрібна ніяка підтримка. Ще зручно замовити підкладки для торта, адже не у всіх майстрів є ідеально плоскі тарілки. Також на спеціальній підкладці зручно віддавати торт на замовлення.