Завжди мріяли жити на березі Київського моря? В такому випадку пропозиція від компанії Кагер вас зацікавить. Словенський виробник пропонує до продажу сучасні будинки «під ключ» у котеджному містечку New Haven Luxury Village під Києвом.

Відстань до центру Києва становить лише 35 км. Котеджне селище розташувалося на площі в 20 га у мальовничому екологічному районі, далеко від міста.

Ексклюзивні заміські будинки і вілли KAGER під Києвом

Котеджне містечко New Haven Luxury Village під Києвом на березі Київського водосховищаКомпанія Кагер спроектувала 25 ексклюзивних вілл, гідних уваги найвимогливіших клієнтів. Це нерухомість класу еліт, яка розташовується на одній з 4 ліній (біля води, на височині, у хвойному лісі). Ви можете вибрати не тільки цікавий вам проект будинку площею від 230 до 420 квадратних метрів, але й ділянку, на якій буде зведена споруда.

Кожен проект максимально враховує побажання і відповідає усім вимогам клієнта.

Середній термін здачі проекту котеджу від Кагера «під ключ» - від 7 до 8 місяців. Велика частина часу йде на виробництво основних конструктивних елементів будинку. Безпосередньо монтаж займає від 3 до 4 робочих днів.

На всі без винятку котеджі виробник надає офіційну гарантію 30 років, яка є гідним підтвердженням надійності і довговічності будівель.

New Haven Luxury Village під Києвом - краще котеджне містечко на березі Київського моря

Сучасні будинки хай тек під КиєвомКотеджне містечко, з яким ви можете ознайомитися за посиланням https://kagerhouse.com.ua/village, з будинками Кагер - це не тільки відкриті ділянки у мальовничій місцевості і сучасні котеджі, це також розвинена інфраструктура. Поблизу знаходиться все необхідне:

  • спа-центр з басейном;
  • склади;
  • клуб для проведення вечірок;
  • тренажерний зал та ін.

Містечко знаходиться під цілодобовою охороною. Наявність резервного генератора великої потужності забезпечує безперебійну подачу світла у будинок в разі аварійного відключення електрики.

Що пропонує компанія Кагер?

Котеджне містечко під Києвом New Haven Luxury Village

  • можливість купити будинок своєї мрії поблизу від Києва в екологічному районі, на мальовничій ділянці;
  • ділянки на вибір різної площі, з різними видами - на ліс, на море, на височині;
  • можливість вибрати власний проект будинку серед великої кількості запропонованих виробником варіантів;
  • відкриті ділянки з будинками без парканів - при цьому ви не будете перетинатися з сусідами завдяки продуманому розташуванню котеджів на кожній ділянці;
  • охорона території - в'їзд на територію котеджного містечка здійснюється через 2 контрольно-пропускні пункти;
  • асфальтоване покриття по території всього селища;
  • підведені комунікації - газ, вода, електрика;
  • розвинена інфраструктура поблизу;
  • необмежена кількість можливостей для веселого і активного проведення часу у колі близьких і рідних, солідних сусідів.

Споруда будинку Кагер займає зовсім небагато часу у порівнянні, наприклад, зі зведенням котеджу з цегли за застарілими технологіями. Завдяки цьому ви можете швидко реалізувати свої мрії у життя і вже через кілька місяців переїхати з сім'єю в розкішний будинок з усіма зручностями. Кожен будинок відрізняється стильним дизайном, енергоефективністю, доступною ціною.

Щоб отримати більше докладної інформації, зв'яжіться з представниками компанії Кагер в Україні. Досвідчені фахівці докладніше розкажуть про реалізацію даного проекту і його основні переваги.

Ще ніколи стати власником елітної нерухомості під Києвом не було так просто! Поспішайте купити будинок у котеджному містечку New Haven Luxury Village під Києвом на березі Київського моря за найвигіднішою ціною вже сьогодні!