Що може затьмарити радість навіть від найочікуванішої подорожі? Нескінченні черги в аеропорту. Коли очікуєш спершу на реєстрацію, потім на перевірку ручної поклажі, після цього витрачаєш час у ланцюжку людей до паспортного контролю, а потім ще й нудьгуєш у зоні вильоту — такий квест може охолодити будь-який азарт. А якщо це не відпустка, а ділове відрядження — приємного ще менше.

Але держателі преміум карток Мастеркард знають про ці незручності тільки з розповідей знайомих. Адже користуються привілеями та проходять усі ці випробування без черг — з послугою fast line. Їм доступна прискорена реєстрація на рейс, швидка здача багажу та миттєвий доступ до митного чи паспортного контролю. Відчуйте себе особливим та почніть користуватися усіма перевагами своєї картки.

Хто може користуватися послугою фест лайн

Погодьтесь, куди приємніше почати подорож із гарнятка свіжозвареної кави та гостинного Duty Free, аніж вкрай зіпсувати собі настрій у чергах. Із послугою fastline ви економите свій час для дійсно приємних речей, будь то флакон нових парфумів чи сніданок у зоні очікування підвищеного комфорту Mastercard lounge.

Скористатися цими послугами можуть власники картки преміум класу, зокрема Platinum, World Black Edition, World Elite та Corporate. Щоб оцінити гостинність платіжної системи, необхідно не тільки мати вказаний тип карток, а й виконати ряд умов, без яких вам буде відмовлено у привілеях Мастеркард.

Що потрібно для користування послугою фестлайн

Перше, що знадобиться для прискореної реєстрації — це наявність самої картки типу Волд, Платинум чи Волдж Блек. На деяких пунктах контролю доведеться пред'явити її разом з паспортом, адже послугою може скористатися тільки сам володар рахунку. Для перевірки передбачений спеціальний термінал, який зчитає інформацію про держателя, підтвердить легітимність надання послуг та тимчасово заморозить 1 гривню для перевірки позитивного балансу на картці.

Другою важливою умовою стає проведення фінансових операцій по картці у контрольний період, який складає 30+5 днів. Оборот по рахунку має становити щонайменше 6000 гривень. Важливо пам’ятати, що останні 5 днів перед вильотом, а також вихідні, не враховуються.

Крім того, у зазначену суму не будуть враховані деякі операції, а саме:

  • зняття готівкових коштів будь-яким способом;
  • переказ грошей на іншу картку;
  • списання чи нарахування відсотків за власні кошти;
  • оплата азартних ігор та лотерейних білетів;
  • банківські чи дорожні чеки, використані для оплати;
  • страхові премії.

Щоб переконатися у наданні послуг, ви можете зробити інформаційний запит за певний час до вильоту. При цьому слід враховувати правило останніх 5 днів та вихідних, які не будуть враховані, адже саме такий термін необхідний для обробки деяких платежів. За додатковою інформацією можна звернутися до онлайн-боту системи Мастеркард чи запросити консультацію у вашого персонального консьєржа.